Вертута з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Молдавський пиріг, на приготування якого піде мінімум часу. Смачно, оригінально і порівняно дешево.
Смачні і зовсім нескладні в приготуванні молдавські вертути з сиром чудово підійдуть до обіднього кави або до вечірнього чаю. Якщо вам ніколи возитися з тестом, вертути можна приготувати з готового листкового тіста. Це значно прискорить процес готування. З начинкою можна експериментувати - змішувати з сиром бринзу або сир, додавати варені яйця і зелень. Отже, розповідаю, як зробити вертути з сиром.
1. Розморожуємо листкове тісто при кімнатній температурі.
2. Розморожене тісто необхідно розкатати якомога тонше.
3. Готуємо начинку. Натираємо сир на крупній тертці, вбиваємо в нього яйця. Можна трохи поперчити і додати зелені.
4. Розподіляємо начинку на все листи тесту. Щільно загортаємо тісто з начинкою в рулет і защипуємо краю.
5. На деко, застелений папером для випічки, укладаємо наші рулети в формі великої равлики. Верх можна змастити олією.
6. Випікаємо вертути в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 20-25. Сподіваюся, що цей простий рецепт приготування вертути з сиром вам сподобається і ви будете часто використовувати його. Смачної вам випічки!
- Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
- Сир - 400 грам
- Яйця - 1-2 штук
1. Розморожуємо листкове тісто при кімнатній температурі.
2. Розморожене тісто необхідно розкатати якомога тонше.
3. Готуємо начинку. Натираємо сир на крупній тертці, вбиваємо в нього яйця. Можна трохи поперчити і додати зелені.
4. Розподіляємо начинку на все листи тесту. Щільно загортаємо тісто з начинкою в рулет і защипуємо краю.
5. На деко, застелений папером для випічки, укладаємо наші рулети в формі великої равлики. Верх можна змастити олією.
6. Випікаємо вертути в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 20-25. Сподіваюся, що цей простий рецепт приготування вертути з сиром вам сподобається і ви будете часто використовувати його. Смачної вам випічки!