Брокколі в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою аерогриля можна приготувати різні чудові й корисні страви. Наприклад, брокколі з різними овочами і грибочками. Виходить дуже легкий і ситний вечеря, а калорій-то мінімум!
Перед вами простий рецепт приготування брокколі в аерогрилі. Раніше я готував виключно брокколі, але з часом почав додавати до нього і інші овочі. У підсумку виходить цілком самостійне блюдо, дуже корисне і поживне. Те що потрібно для легкого, низькокалорійного обіду або вечері!
- Брокколі - 300 грам
- Морква - 200 грам (міні)
- Цвітна капуста - 200 грам
- Печериці - 200 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Крем - 200 грам
- Сіль і перець - 1 За смаком
Якщо використовуєте свіжозаморожені овочі, їх слід попередньо розморозити і скласти в чашу аерогрилю.
Печериці промийте і додайте туди ж. Кладемо сметану, сіль і перець за смаком. Перемішуємо.
Запікаємо страву в аерогрилі на самій нижній решітці. Температура - 140 градусів, час запікання - 25 хвилин.
При подачі на стіл посипте овочі тертим сиром. Смачного!