Філе індички, тушковане з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо індички - це доказ того, що дієтичний продукт може бути ситним. А якщо до нього додати правильні інгредієнти, то блюдо вийде приголомшливо смачним. Раджу спробувати його!
Я описала нижче, як приготувати філе індички, тушковане з чорносливом. Будемо робити його в мультиварці. Це значно спростить процес готування, м'ясо вийде ідеальним. Крім сухофруктів ми додамо арахіс. Ніколи до цього так не пробувала, але вийшло дуже цікаво і пікантно. Усім сподобалось.
- Індичка - 600 грам (філе)
- Чорнослив - 50 грам
- Петрушка - 10 грам
- Кріп - 10 грам
- Арахіс - 50 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Прованські трави - 1 Чайна ложка
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Індичку промийте, видаліть з неї плівки, обсушити філе. Наріжте невеликими шматочками.
Додайте в м'ясо соєвий соус, паприка, прованські трави, сіль.
Добре перемішайте і залиште маринуватися на півгодини.
Лук почистіть і наріжте півкільцями. Морква помийте, чистий, наріжте четвертьколечкамі (або будь-яким іншим зручним для вас способом).
Чорнослив заздалегідь залийте гарячою водою хвилин на 15. Потім наріжте його половинками.
Лук готуйте в мультиварці в маслі на режимі "жарка" до напівготовності.
Потім в чашу мультиварки укладіть моркву, чорнослив і індичку. Перемішайте і готуйте в режимі "гасіння" протягом 1 годину.
Петрушку і кріп промийте і подрібніть. Арахіс також дрібно наріжте.
Гарячу індичку обсипте горіхами і зеленню. Смачного!