Філе індички, тушковане в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Це одне з найбільш швидких у приготуванні страв. Всього десять хвилин - і повноцінне м'ясне гаряче блюдо вже на вашому столі! Не відмовляйте собі в корисною і апетитною їжі, готуйте із задоволенням!
Як приготувати філе індички, тушковане в сметані? Дуже просто! Мінімум часу - максимум користі і задоволення. Ніжне філе індички ідеально поєднується зі сметаною і сиром.
- Indûšinoe файл - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сир твердий - 50 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Розігрійте сковороду і вилийте на неї рослинне масло. Прекрасно підійде оливкова. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Паассіруйте його з подрібненим часником до м'якості.
Філе індички вимийте і наріжте на тонкі смужки. Додайте до цибулі і тушкуйте протягом 10 хвилин. В кінці додайте натертий на тертці сир, приправити сіллю, поперчіть, вимкніть вогонь і накрийте кришкою.
Подавайте блюдо гарячим на листках зеленого салату.