Рецепт Філе індички, тушковане в сметані фото

Філе індички, тушковане в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах , Філе індички
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Це одне з найбільш швидких у приготуванні страв. Всього десять хвилин - і повноцінне м'ясне гаряче блюдо вже на вашому столі! Не відмовляйте собі в корисною і апетитною їжі, готуйте із задоволенням!

Опис приготування:

Як приготувати філе індички, тушковане в сметані? Дуже просто! Мінімум часу - максимум користі і задоволення. Ніжне філе індички ідеально поєднується зі сметаною і сиром.

  • Indûšinoe файл - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Сир твердий - 50 грам
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
філе індички, тушковане в сметані - фото крок 1
Розігрійте сковороду і вилийте на неї рослинне масло. Прекрасно підійде оливкова. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Паассіруйте його з подрібненим часником до м'якості.
філе індички, тушковане в сметані - фото крок 2
Філе індички вимийте і наріжте на тонкі смужки. Додайте до цибулі і тушкуйте протягом 10 хвилин. В кінці додайте натертий на тертці сир, приправити сіллю, поперчіть, вимкніть вогонь і накрийте кришкою.
філе індички, тушковане в сметані - фото крок 3
Подавайте блюдо гарячим на листках зеленого салату.

Схожі рецепти