Рецепт Філе індички тушковане фото

Філе індички тушковане
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Гриби , Печериці , Філе індички
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тут я покажу вам, як приготувати філе індички, тушковане з грибами і овочами. Для страви можна вибрати грудку індички або взяти стегна, видаливши попередньо з них кістки. Ну що, приступимо?

Опис приготування:

Таку індичку цілком можна подавати на стіл як самостійне блюдо. Але я іноді додатково відварюю картоплю і подаю його з індичкою. Так виходить набагато ситніше.

Якщо у вас не знайшлося йогурту, то замініть його сметаною, смак від цього анітрохи не постраждає.

  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець болгарський - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Каєнський перець, паприка - За смаком
  • Філе індички - 500 грам
  • Печериці - 120 грам
  • Консервовані помідори - 300 грам
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Вусштерскій соус - 1 Ст. Ложка
  • Розмарин свіжий - 1 Чайна ложка (подрібнений)
  • Крохмаль - 2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Йогурт грецький - 90 мілілітрів
філе індички тушковане - фото крок 1
Цибулю і перець поріжте півкільцями. Obzharyte з 2 ст. Ложках масла до золотистости, додайте подрібнений часник і паприку, перемішайте і приберіть поки все зі сковороди.
філе індички тушковане - фото крок 2
Поріжте філе невеликими шматочками, а гриби - пластинками. Обсмажте це на маслі, що залишилося на сильному вогні 4 хвилини. Потім додайте овочі з минулого кроку.
філе індички тушковане - фото крок 3
Додайте подрібнені томати, соус, лимонний сік, розмарин і перець. Гасіть на повільному вогні хвилин 20.
філе індички тушковане - фото крок 4
Потім додайте сіль, йогурт і крохмаль. Тушіте, помішуючи, поки соус трохи не загусне.

Схожі рецепти