Філе індички тушковане
(покроковий рецепт з фото)
Тут я покажу вам, як приготувати філе індички, тушковане з грибами і овочами. Для страви можна вибрати грудку індички або взяти стегна, видаливши попередньо з них кістки. Ну що, приступимо?
Таку індичку цілком можна подавати на стіл як самостійне блюдо. Але я іноді додатково відварюю картоплю і подаю його з індичкою. Так виходить набагато ситніше.
Якщо у вас не знайшлося йогурту, то замініть його сметаною, смак від цього анітрохи не постраждає.
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець болгарський - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Каєнський перець, паприка - За смаком
- Філе індички - 500 грам
- Печериці - 120 грам
- Консервовані помідори - 300 грам
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Вусштерскій соус - 1 Ст. Ложка
- Розмарин свіжий - 1 Чайна ложка (подрібнений)
- Крохмаль - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Йогурт грецький - 90 мілілітрів
Цибулю і перець поріжте півкільцями. Obzharyte з 2 ст. Ложках масла до золотистости, додайте подрібнений часник і паприку, перемішайте і приберіть поки все зі сковороди.
Поріжте філе невеликими шматочками, а гриби - пластинками. Обсмажте це на маслі, що залишилося на сильному вогні 4 хвилини. Потім додайте овочі з минулого кроку.
Додайте подрібнені томати, соус, лимонний сік, розмарин і перець. Гасіть на повільному вогні хвилин 20.
Потім додайте сіль, йогурт і крохмаль. Тушіте, помішуючи, поки соус трохи не загусне.