Рецепт Філе індички, тушковане в мультиварці фото

Філе індички, тушковане в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах , Філе індички
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Мінімум затрат часу, а смачне вже страва готова. Тушковане філе індички в мультиварці урізноманітнює ваше щоденне меню. Приготуйте його на обід або вечерю - і будете приємно здивовані смаком індички.

Опис приготування:

Готувати філе індички в мультиварці - одна насолода. Блюдо готується дуже просто, легко і майже без вашого втручання, а виходить вишуканим і ароматним. Як приготувати філе індички, тушковане в мультиварці, я описав нижче, подавати його можна з будь-яким гарніром. Порадуйте своїх домочадців смачним блюдом.

  • Філе індички - 300-400 грам
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
  • Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
  • Чорнослив - 100 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 50-70 мілілітрів
філе індички, тушковане в мультиварці - фото крок 1
У чашу мультиварки додаємо рослинне масло, включаємо режим"Жарка" , додаємо очищений і нарізаний дрібно цибулю. Смажимо його до золотистого кольору
філе індички, тушковане в мультиварці - фото крок 2
Філе індички помиємо і наріжемо невеликими шматочками.
філе індички, тушковане в мультиварці - фото крок 3
Чорнослив необхідно промити, якщо він дуже сухий - залити окропом на хвилин 5, а потім нарізати шматочками.
філе індички, тушковане в мультиварці - фото крок 4
Додаємо до готового цибулі чорнослив і філе індички, сіль і перець, заливаємо водою. Виставляємо режим"Гасіння" і час 1 час. Подавати можна з улюбленим гарніром або без.

Схожі рецепти