Філе індички, тушковане в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Мінімум затрат часу, а смачне вже страва готова. Тушковане філе індички в мультиварці урізноманітнює ваше щоденне меню. Приготуйте його на обід або вечерю - і будете приємно здивовані смаком індички.
Готувати філе індички в мультиварці - одна насолода. Блюдо готується дуже просто, легко і майже без вашого втручання, а виходить вишуканим і ароматним. Як приготувати філе індички, тушковане в мультиварці, я описав нижче, подавати його можна з будь-яким гарніром. Порадуйте своїх домочадців смачним блюдом.
- Філе індички - 300-400 грам
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
- Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
- Чорнослив - 100 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Вода - 50-70 мілілітрів
У чашу мультиварки додаємо рослинне масло, включаємо режим "жарка", додаємо очищений і нарізаний дрібно цибулю. Смажимо його до золотистого кольору
Філе індички помиємо і наріжемо невеликими шматочками.
Чорнослив необхідно промити, якщо він дуже сухий - залити окропом на хвилин 5, а потім нарізати шматочками.
Додаємо до готового цибулі чорнослив і філе індички, сіль і перець, заливаємо водою. Виставляємо режим "гасіння" і час 1 час. Подавати можна з улюбленим гарніром або без.