М'ясо з овочами, тушковане в пиві

М'ясо з овочами, тушковане в пиві
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
прекрасне блюдо, рецепт якого досить простий, — для вас. соковите, ніжне м'ясо з овочами виходить з легким солодовим ароматом і незвичайним смаком. Дуже смачно, ароматно і приголомшливо апетитно.

опис приготування:

хочете розповім, як приготувати м'ясо з овочами, тушковане в пиві? Процес його приготування займе чимало часу, але повірте: результат вартий того. М'ясо виходить неймовірно соковитим, ніжним і незвичайним за смаком, а овочі ідеально його доповнюють. А ще дуже смачний соус виходить з пива і соку овочів і яловичини. повірте, таке блюдо оцінять у вашій родині (особливо чоловіки).

  • яловичина— 3 кілограма(ребра, м'якоть)
  • помідор— 8 штук
  • Болгарський перець— 5-6 штук
  • баклажан— 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля— 2-3 штук
  • морква— 2 штуки
  • часник— 2-3 зубчиків
  • пиво— 500 мілілітрів
  • зелень— 1-2 Пучков(кріп, петрушка, Зелена цибуля, базилік, Braai)
  • мелена паприка— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 Ст. ложка(за смаком)
  • Чорний мелений перець— 1/2 чайних ложки(за смаком)
М'ясо з овочами, тушковане в пиві - фото крок 1 Беремо велику каструлю на літрів 7, шарами викладаємо овочі і м'ясо. Перший шар -нарезанние кружечками помідори. Додайте сіль їх трохи.

М'ясо з овочами, тушковане в пиві - фото крок 2 Наступний шар - нарізані шматки м'яса. Теж їх трохи посолити, додамо чорний перець.

М'ясо з овочами, тушковане в пиві - фото крок 3 Потім викладаємо цибулю, порізаний кільцями, і морквину, порізану тонкими кружечками.

М'ясо з овочами, тушковане в пиві - фото крок 4 Тепер викладаємо баклажани, нарізані кружальцями, і часник, який необхідно порізати тонкими пластинками.

М'ясо з овочами, тушковане в пиві - фото крок 5 Перець нарізаємо великими шматками і викладаємо наступним шаром. Посипаємо його меленою паприкою і трохи солимо.

М'ясо з овочами, тушковане в пиві - фото крок 6 І повторюємо шари: помідори, м'ясо, ріпчаста цибуля, морква, баклажани, мелена паприка, часник, перець. М'ясо і баклажани потрібно трохи посолити.

М'ясо з овочами, тушковане в пиві - фото крок 7 Заливаємо все пивом, накриваємо кришкою і відправляємо на вогонь. Zakipelo, робимо найменший вогонь і готуємо 2-3 годину. Можна і довше, так м'ясо вийде тільки смачніше.

М'ясо з овочами, тушковане в пиві - фото крок 8 для 10-15 хвилин до закінчення готування додаємо дрібно нарізану зелень. У процесі приготування м'ясо з овочами перемішувати не треба.

Схожі рецепти

М'ясо, тушковане з овочами

М'ясо, тушковане з овочами

Блюдо універсальне у всіх відносинах. Залежно від виду овочів блюдо може бути самодостатнім або до нього потрібно буде додатково подати гарнір. комбінувати овочі — на свій розсуд. опис приготування: Яловичину наріжте шматочками, овочі натріть на тертці. М'ясо обсмажте і тушкуйте до м'якості. ...

читати далі
Тушковане м'ясо з овочами в мультиварці

Тушковане м'ясо з овочами в мультиварці

розповім, як приготувати тушковане м'ясо з овочами в мультиварці. рецепт, що називається, класичний — готову страву вийде ситне, смачне, апетитне і з приголомшливим ароматом! ось, що таке їжа! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати тушковане м'ясо з овочами в мультиварці. У дом...

читати далі
Домашнє тушковане м'ясо

Домашнє тушковане м'ясо

Розповім про рецепт неймовірно смачного м'яса, просто пальчики оближеш. Такого м'яса ви не пробували ніде, Запевнюю вас. Вам обов'язково сподобається рецепт, як приготувати домашнє тушковане м'ясо. опис приготування: Запасіться терпінням і часом для приготування цієї страви. Чим довше воно буд...

читати далі
М'ясо кози, тушковане у вині

М'ясо кози, тушковане у вині

Перед вами рецепт вишуканого, але в той же час дуже простого в приготуванні страви. Порадуйте себе смачним, ароматним, делікатесним м'ясом кози. Часу на приготування піде дуже мало. опис приготування: Як приготувати м'ясо кози, тушковане у вині? 1. М'ясо кози поріжте на великі шматки, посоліть...

читати далі
М'ясо, тушковане з чорносливом в кисло-солодкому соусі

М'ясо, тушковане з чорносливом в кисло-солодкому соусі

Ніколи не буде зайвим дізнатися новий рецепт приготування соусу до м'яса, тому в цьому рецепті розповім вам, як приготувати м'ясо, тушковане з чорносливом в кисло-солодкому соусі, ніжне й ароматне! опис приготування: м'ясо, приготоване за цим рецептом, стане головним блюдом вашого столу. Ніжна...

читати далі