М'ясо з овочами, тушковане в пиві
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасне блюдо, рецепт якого досить простий, - для вас. Соковите, ніжне м'ясо з овочами виходить з легким солодовим ароматом і незвичайним смаком. Дуже смачно, ароматно і приголомшливо апетитно.
Хочете розповім, як приготувати м'ясо з овочами, тушковане в пиві? Процес його приготування займе чимало часу, але повірте: результат вартий того. М'ясо виходить неймовірно соковитим, ніжним і незвичайним за смаком, а овочі ідеально його доповнюють. А ще дуже смачний соус виходить з пива і соку овочів і яловичини. Повірте, таке блюдо оцінять у вашій родині (особливо чоловіки).
- Яловичина - 3 кілограма (ребра, м'якоть)
- Помідор - 8 штук
- Болгарський перець - 5-6 штук
- Баклажан - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2-3 штук
- Морква - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Пиво - 500 мілілітрів
- Зелень - 1-2 Пучков (кріп, петрушка, Зелена цибуля, базилік, Braai)
- Мелена паприка - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки (за смаком)
Беремо велику каструлю на літрів 7, шарами викладаємо овочі і м'ясо. Перший шар -нарезанние кружечками помідори. Додайте сіль їх трохи.
Наступний шар - нарізані шматки м'яса. Теж їх трохи посолити, додамо чорний перець.
Потім викладаємо цибулю, порізаний кільцями, і морквину, порізану тонкими кружечками.
Тепер викладаємо баклажани, нарізані кружальцями, і часник, який необхідно порізати тонкими пластинками.
Перець нарізаємо великими шматками і викладаємо наступним шаром. Посипаємо його меленою паприкою і трохи солимо.
І повторюємо шари: помідори, м'ясо, ріпчаста цибуля, морква, баклажани, мелена паприка, часник, перець. М'ясо і баклажани потрібно трохи посолити.
Заливаємо все пивом, накриваємо кришкою і відправляємо на вогонь. Zakipelo, робимо найменший вогонь і готуємо 2-3 годину. Можна і довше, так м'ясо вийде тільки смачніше.
Для 10-15 хвилин до закінчення готування додаємо дрібно нарізану зелень. У процесі приготування м'ясо з овочами перемішувати не треба.