Рецепт М'ясо, тушковане з овочами фото

М'ясо, тушковане з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
М'ясо, Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Блюдо універсальне у всіх відносинах. Залежно від виду овочів блюдо може бути самодостатнім або до нього потрібно буде додатково подати гарнір. Комбінувати овочі - на свій розсуд.

Яловичину наріжте шматочками, овочі натріть на тертці. М'ясо обсмажте і тушкуйте до м'якості.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Селера кореневої - 200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Окріп - 1 Склянка
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Сіль, спеції до м'яса - За смаком
м'ясо, тушковане з овочами - фото крок 1
Яловичину вимити. Видалити все зайве, зрізавши жорстку пліву, жили, зайвий жир і залишки кісток. М'ясо нарізати брусочками.
м'ясо, тушковане з овочами - фото крок 2
Моркву і селеру натріть на тертці. Ріпчасту цибулю нарізати кубиком або півкільцями.
м'ясо, тушковане з овочами - фото крок 3
У сотейник влити рослинне масло. Розігріти його. Викласти в сотейник м'ясо. Обсмажити його з усіх боків. Додати нарізані овочі.
м'ясо, тушковане з овочами - фото крок 4
Гасити до готовності. В кінці приготування додати сіль, перець, спеції. У міру гасіння можна підлити трохи кип'яченої води, щоб м'ясо не підгорає, а ніжно нудилося. Доведіть м'ясо до готовності і можна вимикати.
Дане блюдо можна доповнити картоплею. Картопля слід нарізати брусочками і додати до туша м'яса в середині приготування, щоб коли м'ясо дійде до готовності картопля теж встиг.
м'ясо, тушковане з овочами - фото крок 5
Подайте м'ясо до столу.

Схожі рецепти