Рецепт Тушковане м'ясо з овочами в мультиварці фото

Тушковане м'ясо з овочами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Баклажан , Морква , Цибуля
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати тушковане м'ясо з овочами в мультиварці. Рецепт, що називається, класичний - готову страву вийде ситне, смачне, апетитне і з приголомшливим ароматом! ось, що таке їжа!

Опис приготування:

Хочу розповісти вам, як приготувати тушковане м'ясо з овочами в мультиварці. У домашніх умовах це зробити дуже просто - навіть якщо ви не дуже розбираєтеся в нюансах кулінарії, в цьому рецепті від вас вимагається тільки вчасно закладати ппродукти, а мультиварка все зробить сама! М'ясо вийде м'яким, а овочі - соковитими. Рекомендую!

  • Свинина - 1 кілограм
  • Баклажан - 1-2 штук
  • Цибуля - 2 штуки
  • Перець солодкий - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Капуста - 150 грам
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Масло рослинне - 20 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
  • Кетчуп - 50 грам
тушковане м'ясо з овочами в мультиварці - фото крок 1
1. У чашу мультиварки виливаємо масло, викладаємо м'ясо шматочками, додамо спеції. В режимі"Жарка" готуємо півгодини, поки не зарум'яниться.
тушковане м'ясо з овочами в мультиварці - фото крок 2
2. Далі додамо подрібнені цибулю, баклажани, перець, картоплю, морква і часник. Обсмажити ще 15 хвилин.
тушковане м'ясо з овочами в мультиварці - фото крок 3
3. Додамо тепер капусту і цибулю, додамо туди ж кетчуп. В режимі"Гасіння" готовим час.
тушковане м'ясо з овочами в мультиварці - фото крок 4
4. Готово! Смачного!

Схожі рецепти