Тушковане м'ясо з овочами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати тушковане м'ясо з овочами в мультиварці. Рецепт, що називається, класичний - готову страву вийде ситне, смачне, апетитне і з приголомшливим ароматом! ось, що таке їжа!
Хочу розповісти вам, як приготувати тушковане м'ясо з овочами в мультиварці. У домашніх умовах це зробити дуже просто - навіть якщо ви не дуже розбираєтеся в нюансах кулінарії, в цьому рецепті від вас вимагається тільки вчасно закладати ппродукти, а мультиварка все зробить сама! М'ясо вийде м'яким, а овочі - соковитими. Рекомендую!
- Свинина - 1 кілограм
- Баклажан - 1-2 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Перець солодкий - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Капуста - 150 грам
- Вода - 50 мілілітрів
- Масло рослинне - 20 мілілітрів
- Спеції - За смаком
- Кетчуп - 50 грам
1. У чашу мультиварки виливаємо масло, викладаємо м'ясо шматочками, додамо спеції. В режимі "жарка" готуємо півгодини, поки не зарум'яниться.
2. Далі додамо подрібнені цибулю, баклажани, перець, картоплю, морква і часник. Обсмажити ще 15 хвилин.
3. Додамо тепер капусту і цибулю, додамо туди ж кетчуп. В режимі "гасіння" готовим час.
4. Готово! Смачного!