Стегно індички в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати смачне і корисне блюдо з індичого м'яса. Пікантності смаку додає незвичайний інгредієнт - топінамбур. Розповідаю, як приготувати стегно індички в мультиварці "редмонд" .
Я взагалі обожнюю все страви з птиці в усіх її проявах. До індичці маю особливу ніжність. Індичка з топінамбуром - це не найпоширеніше поєднання, але чому б не поекспериментувати? Особлива краса страви в тому, що до нього не потрібно подавати гарнір, хоча свіжий овочевий салат ніколи не завадить.
- Індичка - 500 грам (стегно без кістки)
- Топінамбур - 5 штук
- Часник - 4 зубчики
- Арахісові горішки - 10 грам (прості, без солі Сахару)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Паприка - За смаком
- Куркума - За смаком
- М'ята - За смаком
- Оливкова олія - 20 мілілітрів
1
Починаємо наше приготування з топінамбура. Почистіть його і поріжте його кухлями. Бажано, щоб всі гуртки були однакової товщини. Якщо не вийде, то нічого страшного.
2
У мультиварку залийте оливкова олія, закиньте туди шматочки топінамбура. Виставте режим смаження, трохи обсмажте їх. Головне - слідкуйте за тим, щоб вони не сильно обгоріли.
3
Додайте до топінамбура цільні зубчики часнику, а також всі інші наші спеції. За бажанням можете додати ще лимонний сік. Обсмажуємо все додані інгредієнти ще 3 хвилини.
4
Тепер підготуйте стегно індички. Розріжте його на бажані шматки, помийте їх і покладіть в мультиварку до решти інгредієнтів. Відразу змініть режим на гасіння і додайте воду. Гасити необхідно 2 годину, для 10 хвилин до кінця додайте нарізану м'яту і обсмажений арахіс. Смачного!