Стегно індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо індички вважається дієтично (тому їсти його можна, не боячись за фігуру), корисним (а тому їсти його потрібно) і дуже смачним, і тому їсти його потрібно абсолютно всім! дивіться рецепт.
Сьогодні розповім, як приготувати стегно індички в мультиварці. Відразу скажу, що воно виходить дуже м'яким і соковитим, тому буквально за лічені хвилини зникає з тарілок. Воно трохи нагадує індичку, приготовлену в рукаві, немає хрусткої скоринки, але вона і не потрібна. М'ясо настільки ніжне, що просто тане в роті.
- Стегно індички - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець - 1-2 Щепоток
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Стегно індички часто ще називають стейком з індички.
У чашу мультиварки покладіть стегна індички, додайте рослинне масло, включите режим глибокої прожарювання на 15 хвилин.
Цибулю і моркву поріжте великими кружечками.
Надішліть овочі в мультиварку за 5 хвилин до кінця роботи програми і добре обсмажте. Потім додайте 250 мл. Води і включите режим "гасіння" з 20 хвилин.
Стегна індички в мультиварці готові. Подавайте їх гарячими!