Рецепт М'ясо по-французьки з яловичини фото

М'ясо по-французьки з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Яловичина
На обід, На вечерю, На швидку руку, Фуршет
Гарячі страви, М'ясо по французьки

М'ясо по-французьки готують все, але кожен це робить по-своєму, вкладає частинку своєї душі. Ось і я приготувала м'ясо по-французьки з яловичини, запечене в духовці.

Ось такий покроковий рецепт м'яса по-французьки з яловичини представлений вашій увазі сьогодні. Спробуйте, разом з ним так легко і просто приготувати смачне і всіма улюблене блюдо. А поки я показую і розказую, як приготувати м'ясо по-французьки з яловичини.

  • Яловича м'якоть - 700 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Печериці - За смаком
  • Крем - 100 грам
  • Сіль, спеції. - За смаком
м'ясо по-французьки з яловичини - фото крок 1
М'якоть яловичини потрібно обробити, видаливши жили і плівочки. Чисту м'якоть нарізаємо на пластини. Відбиваємо дерев'яним молоточком.
м'ясо по-французьки з яловичини - фото крок 2
На лист фольги, змащений маслом, викладіть нарізане і відбите м'ясо. Посоліть і поперчіть за смаком.
м'ясо по-французьки з яловичини - фото крок 3
Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями. Викладіть на підготовлене м'ясо.
м'ясо по-французьки з яловичини - фото крок 4
Подрібніть гриби. Викладіть їх зверху на цибулю. Полийте м'ясо сметаною, добре розподіливши її по всьому м'ясу.
м'ясо по-французьки з яловичини - фото крок 5
Натріть на крупній тертці сир. Розподіліть його рівномірно зверху. Натираючи сир на дрібній тертці, ризикуємо отримати готову страву з сирної чіпси. Це зовсім не смачно. Тріть сир на крупній тертці.
м'ясо по-французьки з яловичини - фото крок 6
Розігрійте духовку до 200 градусів, запікайте в ній м'ясо близько 1 годину, до готовності.

Схожі рецепти