М'ясо по-французьки з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо по-французьки готують все, але кожен це робить по-своєму, вкладає частинку своєї душі. Ось і я приготувала м'ясо по-французьки з яловичини, запечене в духовці.
Ось такий покроковий рецепт м'яса по-французьки з яловичини представлений вашій увазі сьогодні. Спробуйте, разом з ним так легко і просто приготувати смачне і всіма улюблене блюдо. А поки я показую і розказую, як приготувати м'ясо по-французьки з яловичини.
- Яловича м'якоть - 700 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Печериці - За смаком
- Крем - 100 грам
- Сіль, спеції. - За смаком
М'якоть яловичини потрібно обробити, видаливши жили і плівочки. Чисту м'якоть нарізаємо на пластини. Відбиваємо дерев'яним молоточком.
На лист фольги, змащений маслом, викладіть нарізане і відбите м'ясо. Посоліть і поперчіть за смаком.
Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями. Викладіть на підготовлене м'ясо.
Подрібніть гриби. Викладіть їх зверху на цибулю. Полийте м'ясо сметаною, добре розподіливши її по всьому м'ясу.
Натріть на крупній тертці сир. Розподіліть його рівномірно зверху. Натираючи сир на дрібній тертці, ризикуємо отримати готову страву з сирної чіпси. Це зовсім не смачно. Тріть сир на крупній тертці.
Розігрійте духовку до 200 градусів, запікайте в ній м'ясо близько 1 годину, до готовності.