М'ясо по — французьки зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім Сьогодні я розповім, як приготувати м'ясо по-французьки зі свинини. Блюдо вийде смачним, соковитим і шалено крутим! Підійде і на повсякденний і на святковий стіл. Поїхали готувати!
Прекрасний варіант повсякденного або святкового блюда! Підійде на вечерю і обід - ситне, ароматне! По бажанню, в рецепт можна додати помідор, печериці. Так блюдо буде соковитіше і ще смачніше. Подавати гарячим, з будь-яким гарніром.
- Свинина - 500 грам
- Сир твердий - 60 грам
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Цукор - 1 щіпка
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
1
М'ясо промиваємо, нарізаємо скибочками. Ріпчасту цибулю очищуємо, нарізаємо і маринуємо у воді з оцтом, цукром і сіллю. Ми залишаємо його на 15-20 хвилин.
2
Свинину солимо, перчимо по обидва боки і трохи відбиваємо. На дно форми для випікання укладаємо маринована цибуля.
3
Далі викладаємо м'ясо, змішуємо сметану і соєвий соус і поливаємо цією сумішшю м'ясо.
4
Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо м'ясо по-французьки протягом 30 хвилин, потім посипаємо сиром і печемо ще 15 хвилин. Блюдо готово, смачного!