Рецепт Куряче м'ясо по-французьки фото

Куряче м'ясо по-французьки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Птах , Курка , Куряче філе
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , 8 березня , День закоханих , 23 лютого
Гарячі страви , М'ясо по французьки
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любіть куряче філе і овочі? Тоді куряче м'ясо по-французьки - рецепт для вас. Замість курки може бути свинина і навіть телятина. Блюдо ситне, для всієї родини. Пробуйте!

Опис приготування:

З курячого філе це блюдо готується швидше, ніж зі свинини. Цей рецепт, як приготувати куряче м'ясо по-французьки, до нас прийшов уже давно і в кожному ресторані можна в меню зустріти таке блюдо. Як приготувати цю страву - дивіться детально в рецепті.

  • Куряче філе - 6 штук
  • Помідор - 2 штуки
  • Печериці - 6 штук
  • Цибуля - 1 штук
  • Сир - 150 грам
  • Гірчичний - За смаком
  • Сіль і спеції - За смаком
куряче м'ясо по-французьки - фото крок 1
1. Курне філе потрібно розрізати на порційні шматки, поперчити і посолити. Спеції додайте за смаком.
куряче м'ясо по-французьки - фото крок 2
2. Відбийте з обох сторін кожен шматочок філе. Окремо наріжте півкільцями помідори, кільцями - цибулю і на крупній тертці потріть сир.
куряче м'ясо по-французьки - фото крок 3
3. Тим часом наріжте дрібно гриби з цибулею, обсмажте їх до повної готовності.
куряче м'ясо по-французьки - фото крок 4
4. Перед відправленням"начинки" на філе намажте м'ясо гірчицею або майонезом.
куряче м'ясо по-французьки - фото крок 5
5. Потім викладіть гриби, цибуля, помідори і зверху сир. Надішліть в духовку куряче м'ясо по-французьки на двадцять хвилин.
куряче м'ясо по-французьки - фото крок 6
6. Подавати куряче м'ясо по-французьки можна на листі салату зі свіжими овочами або гарніром.

Схожі рецепти