Куряче м'ясо по-французьки
(покроковий рецепт з фото)
Любіть куряче філе і овочі? Тоді куряче м'ясо по-французьки - рецепт для вас. Замість курки може бути свинина і навіть телятина. Блюдо ситне, для всієї родини. Пробуйте!
З курячого філе це блюдо готується швидше, ніж зі свинини. Цей рецепт, як приготувати куряче м'ясо по-французьки, до нас прийшов уже давно і в кожному ресторані можна в меню зустріти таке блюдо. Як приготувати цю страву - дивіться детально в рецепті.
- Куряче філе - 6 штук
- Помідор - 2 штуки
- Печериці - 6 штук
- Цибуля - 1 штук
- Сир - 150 грам
- Гірчичний - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком
1. Курне філе потрібно розрізати на порційні шматки, поперчити і посолити. Спеції додайте за смаком.
2. Відбийте з обох сторін кожен шматочок філе. Окремо наріжте півкільцями помідори, кільцями - цибулю і на крупній тертці потріть сир.
3. Тим часом наріжте дрібно гриби з цибулею, обсмажте їх до повної готовності.
4. Перед відправленням "начинки" на філе намажте м'ясо гірчицею або майонезом.
5. Потім викладіть гриби, цибуля, помідори і зверху сир. Надішліть в духовку куряче м'ясо по-французьки на двадцять хвилин.
6. Подавати куряче м'ясо по-французьки можна на листі салату зі свіжими овочами або гарніром.