Рецепт Соковите куряче філе по-французьки фото

Соковите куряче філе по-французьки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Куряче філе
Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , М'ясо по французьки
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 хв.

Пропоную рецепт всім знайомого страви в новому варіанті. На мою рецептом куряче філе по-французьки виходить просто неймовірно смачним, соковитим і ніжним. А готується страва дуже просто і швидко.

Опис приготування:

Рецепт, як приготувати соковите куряче філе по-французьки, досить простий, щоб готувати його не тільки до свят, але і до звичайного сімейного обіду. Хоч в основі страви куряча грудка, яку ми звикли дуже часто бачити на нашому столі, в такому варіанті приготування вона виходить надзвичайно смачною і соковитою. Подавати соковиту курячу грудку можна з абсолютно будь-яким гарніром, але я найбільше люблю її зі спагеті.

  • Куряча грудка - 500-600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сир твердий - 200 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
  • Гілочки кропу - 2 штуки
  • Паприка - 1/2 чайних ложки
  • Чорний перець - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
соковите куряче філе по-французьки - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
соковите куряче філе по-французьки - фото крок 2
Курячі грудки поріжте на тонкі пластини (товщина 5-7 мм). Пластини можна не відбивати, а можна і відбити, це за бажанням.
соковите куряче філе по-французьки - фото крок 3
Цибулину поріжте на тонкі півкільця. Якщо хочете, щоб цибуля вийшов м'яким і ніжним, його можна обсмажити в олії до прозорості (але не більше). Я не обсмажую цибулю, оскільки люблю, коли він злегка хрумтить і добре відчувається в готовій страві.
соковите куряче філе по-французьки - фото крок 4
Підготуйте соус. Сметану змішайте з майонезом і натертим на крупній тертці твердим сиром.
соковите куряче філе по-французьки - фото крок 5
Потім видавіть пару зубчиків часнику, додайте паприку і перець чорний мелений, slegka сіль.
соковите куряче філе по-французьки - фото крок 6
Дрібно поріжте кріп, додайте до соусу. Гарненько все перемішайте.
соковите куряче філе по-французьки - фото крок 7
Форму для запікання змастіть рослинною олією. На дно викладіть половину курячої грудки.
соковите куряче філе по-французьки - фото крок 8
Зверху рівним шаром розподілите половину соусу.
соковите куряче філе по-французьки - фото крок 9
Викладіть цибулю.
соковите куряче філе по-французьки - фото крок 10
Потім викладіть другу половину курячої грудки.
соковите куряче філе по-французьки - фото крок 11
І розподіліть другу частину соусу.
соковите куряче філе по-французьки - фото крок 12
Рясно присипте все натертим на дрібній тертці сиром і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів на 25-35 хвилин.
соковите куряче філе по-французьки - фото крок 13
Блюдо готово! подавайте гарячим!

Схожі рецепти