Куряче філе по-французьки
(покроковий рецепт з фото)
Куряче філе по-французьки - досить просте в приготуванні блюдо, яке також можна подати на святковий стіл. Найчастіше його готують на швидку руку для сімейного обіду і навіть вечері.
М'ясо по-французьки готують з різних сортів м'яса, але найніжнішим і швидким у приготуванні вважається куряче філе по-французьки. Часу на його приготування йде близько години. Начинкою для такого м'яса також можуть бути різні інгредієнти, але класичний варіант - це обсмажені гриби з цибулею, помідори і сир.
- Куряче філе - 5 штук
- Помідори - 3 штуки
- Сир - 200 грам
- Печериці - 6 штук
- Цибуля - 1 штук
- Зелень - За смаком
1. З курячого філе можна швидко приготувати смачну страву, яке доповнюється грибами, сиром, помідорами і зеленню.
2. Для початку куряче філе потрібно розрізати на частини, кожну з яких необхідно відбити. Приправити сіллю і виробляють спустошеною.
3. Гриби треба нашаткувати дрібно і відправити смажитися. В середині смаження потрібно додати дрібно нарізану цибулю.
4. Помідори слід нарізати кільцями або четвертинками, дрібно нарубати зелень.