Рецепт Куряче філе по-французьки фото

Куряче філе по-французьки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , М'ясо по французьки
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Куряче філе по-французьки - досить просте в приготуванні блюдо, яке також можна подати на святковий стіл. Найчастіше його готують на швидку руку для сімейного обіду і навіть вечері.

Опис приготування:

М'ясо по-французьки готують з різних сортів м'яса, але найніжнішим і швидким у приготуванні вважається куряче філе по-французьки. Часу на його приготування йде близько години. Начинкою для такого м'яса також можуть бути різні інгредієнти, але класичний варіант - це обсмажені гриби з цибулею, помідори і сир.

  • Куряче філе - 5 штук
  • Помідори - 3 штуки
  • Сир - 200 грам
  • Печериці - 6 штук
  • Цибуля - 1 штук
  • Зелень - За смаком
куряче філе по-французьки - фото крок 1
1. З курячого філе можна швидко приготувати смачну страву, яке доповнюється грибами, сиром, помідорами і зеленню.
куряче філе по-французьки - фото крок 2
2. Для початку куряче філе потрібно розрізати на частини, кожну з яких необхідно відбити. Приправити сіллю і виробляють спустошеною.
куряче філе по-французьки - фото крок 3
3. Гриби треба нашаткувати дрібно і відправити смажитися. В середині смаження потрібно додати дрібно нарізану цибулю.
куряче філе по-французьки - фото крок 4
4. Помідори слід нарізати кільцями або четвертинками, дрібно нарубати зелень.
куряче філе по-французьки - фото крок 5
5. На відбите філе викладаємо гриби, потім - помідори, "закриваємо" все сирної шапочкою. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку до повного приготування.
куряче філе по-французьки - фото крок 6
6. В середньому часу на запікання йде близько півгодини при середній температурі.
куряче філе по-французьки - фото крок 7
7. Подається куряче філе по-французьки в гарячому вигляді як самостійне блюдо або разом з гарніром.

Схожі рецепти