Куряче філе по-французьки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Куряче філе по-французьки - досить просте в приготуванні блюдо, яке також можна подати на святковий стіл. Найчастіше його готують на швидку руку для сімейного обіду і навіть вечері.
Опис приготування:
М'ясо по-французьки готують з різних сортів м'яса, але найніжнішим і швидким у приготуванні вважається куряче філе по-французьки. Часу на його приготування йде близько години. Начинкою для такого м'яса також можуть бути різні інгредієнти, але класичний варіант - це обсмажені гриби з цибулею, помідори і сир.
- Куряче філе - 5 штук
- Помідори - 3 штуки
- Сир - 200 грам
- Печериці - 6 штук
- Цибуля - 1 штук
- Зелень - За смаком
1. З курячого філе можна швидко приготувати смачну страву, яке доповнюється грибами, сиром, помідорами і зеленню.
2. Для початку куряче філе потрібно розрізати на частини, кожну з яких необхідно відбити. Приправити сіллю і виробляють спустошеною.
3. Гриби треба нашаткувати дрібно і відправити смажитися. В середині смаження потрібно додати дрібно нарізану цибулю.
4. Помідори слід нарізати кільцями або четвертинками, дрібно нарубати зелень.
5. На відбите філе викладаємо гриби, потім - помідори, "закриваємо" все сирної шапочкою. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку до повного приготування.
6. В середньому часу на запікання йде близько півгодини при середній температурі.
7. Подається куряче філе по-французьки в гарячому вигляді як самостійне блюдо або разом з гарніром.