Рецепт М'ясо по-французьки з курячого філе фото

М'ясо по-французьки з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряче філе, Помідор, Куряча грудка
На обід, На вечерю
Гарячі страви, М'ясо по французьки

У цієї страви стільки різновидів, що іноді навіть дивуєшся. Заснована лінія страв під даною назвою - це м'ясо, запечене в соусі під сиром. Соус теж не повинен бути майонезним.

Дуже зручний рецепт, який економить час і сили господині. Після приготування цієї страви не потрібно буде мити гору посуду і плиту. Все готується відносно швидко. Розповідаю, як приготувати м'ясо по-французьки з курячого філе.

  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 200 грам
  • Сир твердий - 200 грам
  • Сіль, перець - За смаком
м'ясо по-французьки з курячого філе - фото крок 1
Куряче філе нарізаємо на пластини. Кожну пласніну відбиваємо молоточком для м'яса. Бийте не надто сильно, щоб м'ясо не порвалося. Приправити сіллю і poperčite.
м'ясо по-французьки з курячого філе - фото крок 2
На деко кладемо листик фольги. Змащуємо його рослинним маслом. На фольгу викладаємо відбите куряче філе.
м'ясо по-французьки з курячого філе - фото крок 3
Ріпчасту цибулю потрібно нарізати півкільцями. Замаринувати в 2 ст. Ложки 6% оцту, додавши 1 ст. Ложку сахара. Залишити маринуватися на 20 хвилин. Лук промити під проточною водою. Викласти на м'ясо. Нарізати помідори. Викласти їх зверху.
м'ясо по-французьки з курячого філе - фото крок 4
Змастіть всі сметаною. Натріть на тертці твердий сир. Розподіліть його по всій поверхні.
м'ясо по-французьки з курячого філе - фото крок 5
Запікайте в духовці при 200 градусах до утворення рум'янцю на сирі. М'ясо досягне готовності через 30-45 хвилин.

Схожі рецепти