М'ясо по-французьки з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)
У цієї страви стільки різновидів, що іноді навіть дивуєшся. Заснована лінія страв під даною назвою - це м'ясо, запечене в соусі під сиром. Соус теж не повинен бути майонезним.
Дуже зручний рецепт, який економить час і сили господині. Після приготування цієї страви не потрібно буде мити гору посуду і плиту. Все готується відносно швидко. Розповідаю, як приготувати м'ясо по-французьки з курячого філе.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Крем - 200 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Сіль, перець - За смаком
Куряче філе нарізаємо на пластини. Кожну пласніну відбиваємо молоточком для м'яса. Бийте не надто сильно, щоб м'ясо не порвалося. Приправити сіллю і poperčite.
На деко кладемо листик фольги. Змащуємо його рослинним маслом. На фольгу викладаємо відбите куряче філе.
Ріпчасту цибулю потрібно нарізати півкільцями. Замаринувати в 2 ст. Ложки 6% оцту, додавши 1 ст. Ложку сахара. Залишити маринуватися на 20 хвилин. Лук промити під проточною водою. Викласти на м'ясо. Нарізати помідори. Викласти їх зверху.
Змастіть всі сметаною. Натріть на тертці твердий сир. Розподіліть його по всій поверхні.
Запікайте в духовці при 200 градусах до утворення рум'янцю на сирі. М'ясо досягне готовності через 30-45 хвилин.