Рецепт Балик з курячого філе в домашніх умовах фото

Балик з курячого філе в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Знайома розповіла мені відмінний і дуже простий рецепт приготування балику з курячого філе в домашніх умовах. Я була здивована, наскільки це просто і смачно. Спробуйте самі обов'язково!

Опис приготування:

Рецепт з приготування балику з курячого філе в домашніх умовах дуже простий. Головне - зберігати балик в марлі або лляної серветці. Замість коньяку для маринаду можна використовувати віскі. Якщо ви любите більш в'ялене м'ясо, тоді залиште філе в холодильнику на 2-3 дня. По готовності дістаньте продукт з холодильника і розріжте на тонкі шматочки. Балик з курячого філе в домашніх умовах - це дуже смачно!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Велика сіль - 250 грам
  • Приправа - 1 Ст. Ложка (суміш перців)
  • Коньяк - 50 мілілітрів
балик з курячого філе в домашніх умовах - фото крок 1
Куряче філе промийте під водою, обсушити і змішайте з сіллю, приправою з суміші перців і коньяком. Ретельно розмішайте, щоб філе повністю було покрито сумішшю. І приберіть на добу в холодильник.
балик з курячого філе в домашніх умовах - фото крок 2
Дістаньте філе з холодильника, ретельно промийте його і обсушити. Загорніть куряче філе в марлю і знову відправте в холодильник (міру годину). Можна потримати в холодильнику довше, тоді філе краще пров'ялиться. Ще можна пару днів просушити його в підвішеному стані (в марлі) в добре провітрюваному приміщенні.
балик з курячого філе в домашніх умовах - фото крок 3
Дістаньте балик з холодильника і розріжте на тонкі шматочки. Зберігати балик краще в холодильнику, в марлі або лляної серветці.

Схожі рецепти