Риба - рецепти від домашніх кухарів

Балик з баранини

Балик з баранини

Ділюся простим рецептом балика з баранини. Закуска виходить в міру соковита, в міру суха: все залежить від жирності обраного вами шматка і тривалості його "; сушки ";. Спробуйте, буде смачно. опис приготування: Такий балик з баранини в домашніх умовах хоч і готується довго, але виходить незмін...

читати далі
Балик з жереха в ганчірці

Балик з жереха в ганчірці

Напевно завзяті рибалки знають, як приготувати балик з жереха в ганчірці. Цей спосіб один з самих народних і улюблених. Риба виходить з дуже насиченим смаком. Дуже люблю цю закуску! опис приготування: Для того щоб зробити її, нам всього лише знадобиться сама тушка і сіль з продуктів. А в якост...

читати далі
Риба з землі

Риба з землі

Жерех - така риба, з якої складно що-небудь приготувати, в ній дуже багато кісток і при обсмажуванні вона суха. Відмінним варіантом в такому випадку буде рецепт, як приготувати балик з жереха. опис приготування: Ця страва не відноситься до розряду тих, що можна подавати до святкового столу, од...

читати далі
Балик з курки

Балик з курки

Балик - вишукане в'ялене м'ясо без теплової обробки. На продуктовому ринку воно коштує просто шалені гроші! Проте кожен з нас може запросто його приготувати. опис приготування: М'ясо просто чудове і не вимагає особливих зусиль від господині, а втриматися і не спробувати його, починаючи з 3 дня...

читати далі
Балик з курячої грудки

Балик з курячої грудки

Балик з курячого м'яса може довго зберігатися в холодильнику і в будь-який момент може вас виручити, якщо несподівано нагрянуть гості і відбудеться застілля. Дуже смачно і просто. Легко можна приготувати! опис приготування: Найголовніше для вас - необхідні спеції і набратися терпіння. Чудовий ...

читати далі
Балик з риби лящ

Балик з риби лящ

Якщо ви любите балик так само, як я, то з радістю поділюся секретом, як приготувати балик з ляща в домашніх умовах таким чином, щоб він анітрохи не поступався аналогічним магазінскім делікатесів! опис приготування: Приготований за цим рецептом балик з ляща зберігати можна досить довго, для цьо...

читати далі
Осетрові риби

Осетрові риби

Ділюся простим рецептом балика з осетра. Готується всього за кілька днів. Готова закуска виходить вище всяких похвал: з яскравим смаком і ароматом. Спробуйте приготувати, не пошкодуєте! опис приготування: Балик з осетра в домашніх умовах готується досить просто. взагалі, цим мені й подобаються...

читати далі
Риба з пелінги

Риба з пелінги

розповім, як приготувати балик з пеленгаса в домашніх умовах. відразу скажу: рибу вибирайте більш ласий, а то пелінгас іноді зовсім вже тощенькой попадається. А в іншому все дуже просто! опис приготування: Всі любителі смачної в'ялено-сушеної солоної рибки по достоїнству оцінять цей класичний ...

читати далі
Балик з сьомги

Балик з сьомги

Тут ви можете ознайомитися з тим, як приготувати балик з сьомги. З одного боку, це просте блюдо, а з іншого потрібне терпіння, щоб дочекатися результату. Але цей результат незрівнянний! опис приготування: Для того, щоб все вийшло правильно, спочатку потрібно засолити рибу, а потім її підсушити...

читати далі
Балик з щуки

Балик з щуки

Мало хто знає, що слово "; балик" в перекладі з тюркського означає риба, і саме рибні делікатеси раніше могли мати таку назву. Як приготувати балик з щуки будинку? Це досить просто. опис приготування: В першу чергу потрібно відзначити, що щука обов'язково повинна бути свіжою — це гарантує її х...

читати далі
В'ялене м'ясо

В'ялене м'ясо

рецепт, як приготувати в'ялене м'ясо, зажадає від вас витримки (приготування займе близько двох тижнів), адже захочеться скоріше спробувати його. Можете використовувати яловичину або свинину (м'якоть). опис приготування: Приготування закуски забере у вас час, але почекати варто. Зробити таке с...

читати далі
В'ялений балик з яловичини на коньяку

В'ялений балик з яловичини на коньяку

В'ялене м'ясо за цим рецептом готується просто. У ньому використовуються звичайні інгредієнти для маринування. Це смачна м'ясна закуска, яку варто спробувати. опис приготування: Особливість даного рецепта - це обов'язкове застосування нитритной солі. Я в'ялив м'ясо місяць, але думаю, що три ти...

читати далі