Рецепт Осетрові риби фото

Осетрові риби
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Осетер
Дієтичне харчування
На вечерю , На природу
Риба
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 6 дн. 8 г. 0 хв.

Ділюся простим рецептом балика з осетра. Готується всього за кілька днів. Готова закуска виходить вище всяких похвал: з яскравим смаком і ароматом. Спробуйте приготувати, не пошкодуєте!

Опис приготування:

Балик з осетра в домашніх умовах готується досить просто. Взагалі, цим мені й подобаються подібні закуски: вони готуються швидко і виходять смачними. Плюс, немає довгих маніпуляцій, як це буває з м'ясними закусками. Тут замість вас все зроблять сіль і повітря. Спробуйте!

  • Осетер - 8 кілограм
  • Сіль - 1 Склянка
осетрові риби - фото крок 1
1. Рибу розрізаємо вздовж, видаляємо нутрощі і великі кістки. Промиваємо ретельно. Потім разрежем на шматки по 5-7 сантиметрів шириною.
осетрові риби - фото крок 2
2. Обваляємо кожен шматок в крупної солі (вибирайте не йодовану), посипаємо нею зверху, і залишимо рибу під гнітом в холодильнику на 5 днів.
осетрові риби - фото крок 3
3. Далі рибу ретельно промиємо в холодній чистій воді і вивісимо сушитися на три-чотири дні. Пересушивать не надо: посуха, поки не піде волога.
осетрові риби - фото крок 4
4. Нарізаємо нашу рибку красивими шматочками і подаємо до столу! А залишки можна покласти в пакет і зберігати в морозильній камері до двох місяців. Хай щастить!

Схожі рецепти