Рецепт Рибна копчення варено фото

Рибна копчення варено
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Риба

Я і мій чоловік вже кілька разів пробували робити домашній балик. У нас це досить вдало виходило, тому вирішили ще раз піти на експеримент з новою технологією і м'ясом.

Я описала, як приготувати балик варено-копчений зі свинини. Для зручності використовувала мультиварку. У ній можна залишити спокійно варитися м'ясо, не турбуючись про те, що вода втече. Копчений запах і присмак дає рідкий дим. Без нього цей ефект не вийде. А з приправ використана тільки сіль.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Рідкий дим "костровок" - 1 Ст. Ложка
рибна копчення варено - фото крок 1
Свинину промийте. Промажьте її сіллю і перейдіть в Маринатор 3 циклу. Якщо його немає, то потримаєте в ємності зі спеціями, постійно перевертаючи м'ясо. Потім обмийте м'ясо і обсушити.

Схожі рецепти