Рибна копчення варено
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 5 г. 0 хв.
Я і мій чоловік вже кілька разів пробували робити домашній балик. У нас це досить вдало виходило, тому вирішили ще раз піти на експеримент з новою технологією і м'ясом.
Опис приготування:
Я описала, як приготувати балик варено-копчений зі свинини. Для зручності використовувала мультиварку. У ній можна залишити спокійно варитися м'ясо, не турбуючись про те, що вода втече. Копчений запах і присмак дає рідкий дим. Без нього цей ефект не вийде. А з приправ використана тільки сіль.
- Свинина - 1 кілограм
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Рідкий дим"Костровок" - 1 Ст. Ложка
Свинину промийте. Промажьте її сіллю і перейдіть в Маринатор 3 циклу. Якщо його немає, то потримаєте в ємності зі спеціями, постійно перевертаючи м'ясо. Потім обмийте м'ясо і обсушити.
Повапните свинину & quot; димком" . Покладіть її в пакет для запікання і перев'яжіть нитками.
У чашу мультиварки влийте воду. Донесіть до 100 градусів в режимі"Варка на пару" . Потім покладіть туди свинину. Поставте режим"Мультіповар" з 80 градусів на 1 час.
Після цього балик перекладіть на дошку, а зверху закрийте другий дошкою. Залиште прес доти, поки м'ясо не охолоне.
Балик буде готовий, після того, як полежить пару годин в холодильнику. Приємною дегустації!