Рибна копчення варено
(покроковий рецепт з фото)
Я і мій чоловік вже кілька разів пробували робити домашній балик. У нас це досить вдало виходило, тому вирішили ще раз піти на експеримент з новою технологією і м'ясом.
Я описала, як приготувати балик варено-копчений зі свинини. Для зручності використовувала мультиварку. У ній можна залишити спокійно варитися м'ясо, не турбуючись про те, що вода втече. Копчений запах і присмак дає рідкий дим. Без нього цей ефект не вийде. А з приправ використана тільки сіль.
- Свинина - 1 кілограм
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Рідкий дим "костровок" - 1 Ст. Ложка
Свинину промийте. Промажьте її сіллю і перейдіть в Маринатор 3 циклу. Якщо його немає, то потримаєте в ємності зі спеціями, постійно перевертаючи м'ясо. Потім обмийте м'ясо і обсушити.