Рецепт Рибна ковбаса фото

Рибна ковбаса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вагітним і годуючим
На обід

Звучить незвично, але спробую розвіяти сумніви своїм рецептом, адже відомо, що "найкраща риба - це ковбаса", до того ж, якщо ця ковбаса з риби.

Рецепт приготування ковбасок дуже простий: потрібно приготувати фарш, сфорязикть колбаски (якщо є натуральна черева для набивання ковбас, використовуйте її), потім відварити або запекти. Детальніше дивіться в рецепті.

  • Файл gorbuši - 500 грам
  • Крабові палички - 100 грам
  • Вершки 20% - 100 грам
  • Перець болгарський - 50 грам
  • Сіль - 10 грам
  • Перець чорний мелений - 3 грами
  • Суміш італійський трав - 3 грами
  • Гострий перець чилі - 2 грами (по бажанню)
  • Часник - 3 зубчики
  • Яйце - 1 штука
рибна ковбаса - фото крок 1
Підготуйте продукти відповідно до рецепту.
рибна ковбаса - фото крок 2
Пропустіть рибу через м'ясорубку, краще це робити через великі ґрати.
рибна ковбаса - фото крок 3
Додайте пряні трави і перець чилі.
рибна ковбаса - фото крок 4
Додайте дрібно порубаний або натертий на тертці часник.
рибна ковбаса - фото крок 5
Дрібно порубати болгарський перець і додайте у фарш.
рибна ковбаса - фото крок 6
Дрібно порубати крабові палички, додайте їх до фаршу.
рибна ковбаса - фото крок 7
Вбийте в фарш одне яйце.
рибна ковбаса - фото крок 8
Посоліть і поперчіть за смаком.
рибна ковбаса - фото крок 9
Влийте вершки.
рибна ковбаса - фото крок 10
Вимішайте фарш, щоб всі інгредієнти розподілилися рівномірно.
рибна ковбаса - фото крок 11
Розстеліть на столі харчову плівку і викладіть на неї приблизно три столові ложки фаршу, розподіляючи по довжині в ковбаску.
рибна ковбаса - фото крок 12
Загорніть ковбаску в кілька оборотів плівки і зав'яжіть один кінець.
рибна ковбаса - фото крок 13
Розрівняйте і ущільните фарш у вигляді ковбаски і зав'яжіть "цукеркою" з іншого боку.
рибна ковбаса - фото крок 14
Так виглядають готові ковбаски.
рибна ковбаса - фото крок 15
Покладіть ковбаски в форму для випічки, на дно підкладіть фольгу або папір для випічки, щоб ковбаски НЕ припекло на дно.
рибна ковбаса - фото крок 16
Накрийте форму зверху фольгою. Випікайте 45 хвилин при температурі 180 градусів і ще 15 хвилин, знявши фольгу.
рибна ковбаса - фото крок 17
Дістаньте готові ковбаски з духовки і охолодіть.
рибна ковбаса - фото крок 18
Після того, як ковбаски охолонуть, звільніть від плівки, наріжте на шматочки і подавайте до столу, сервіруючи зеленню і овочами.

Схожі рецепти