Рецепт Рибна лазіння фото

Рибна лазіння
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Одне з найсмачніших страв італійської кухні. Є безліч різних його варіацій. Тут я пропоную рецепт неймовірно смачною рибною лазаньї, на приготування якої ви витратите не більше 1 годину.

Опис приготування:

Для рибної лазаньї особливо важливо вибрати начинку. Я використовувала лосось, але також підійдуть і інші різновиди морської риби. Особливо гарний морський язик.

  • Лосось - 1 кілограм
  • Листи лазаньї - 500 грам
  • Молоко - 1 літр
  • Рукола - 100 грам
  • Фіолетовий цибулю - 1 штука
  • Консервовані помідори - 400 грам
  • Гриби - 250 грам (печериці)
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливкова олія - 2 чайних ложки
  • Сир твердий - 75 грам
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Борошно - 40 грам
  • Лаврові листи - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Порошок чилі - За смаком
  • Шафран - 1 щіпка (трохи)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
рибна лазіння - фото крок 1
1. Підготуйте всі інгредієнти.
рибна лазіння - фото крок 2
2. Рибу вимийте і помістіть в каструлю, додайте нарізану цибулю, 3 lavrovиh листя і шафран. Залийте 1 літром молока. Розігрівати до кипіння, а після варити ще 3 хвилини на середньому вогні.
рибна лазіння - фото крок 3
3. Поки рибний суп вариться, розігрійте на сковороді оливкове масло і обсмажте дрібно нарізані фіолетовий лук і часник (близько 5-8 хвилин на середньому вогні). Після додайте консервовані помідори і тушкуйте все разом 20 хвилин.
рибна лазіння - фото крок 4
4. З супу витягніть рибу, цибуля і лаврові листи. Лук і листя більше не знадобляться, а рибу очистіть від кісток і подрібнити в блендері до стану пюре.
рибна лазіння - фото крок 5
5. У каструлю додайте розтоплене масло і борошно. Розігрівайте протягом 2 хвилин, помішуючи. Після, додайте трохи молочного бульйону від риби і нарізані гриби. Посоліть і поперчіть за смаком. Соус повинен вийде густим.
рибна лазіння - фото крок 6
6. Соус вилийте в форму для запікання першим шаром.
рибна лазіння - фото крок 7
7. Зверху викладіть листи лазаньї. Перемішайте залишився грибний соус з рибою і викладіть наступним шаром.
рибна лазіння - фото крок 8
8. Третім шаром викладіть листи лазаньї і томатний соус.
рибна лазіння - фото крок 9
9. Після повторіть попередні шари.
рибна лазіння - фото крок 10
10. І натріть зверху сир.
рибна лазіння - фото крок 11
11. Запікайте в духовці при 180 З протягом 30-40 хвилин.
рибна лазіння - фото крок 12
12. Рибну лазанью розріжте і подавайте до столу гарячою. Смачного!

Схожі рецепти