Балик з оселедця
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування балику з оселедця. Я всім рекомендую спробувати це блюдо! звичайно, Зараз таку рибу можна легко знайти на прилавках, але хіба вона зрівняється з домашньою? готуємо!
Розповім, як приготувати балик з оселедця в домашніх умовах. Готується він дуже просто, головне - брати рибу пожирніше і побільше. Дрібна риба, як правило, виходить досить жорстка і не дуже смачна. Готовий балик подається до столу як холодна закуска. Особисто мені цей рецепт дуже подобається, тому вам його і рекомендую!
- Оселедець - 1 штука
- Сіль - За смаком
Рибу миємо, відрізаємо голову і позбавляємося від нутрощів. Акуратно по хребту видаляємо кістки.
Рівномірним шаром солі покриваємо філе оселедця. Після риба підвішується на гак, або залишається на протязі на 2-3 годину.
Через 2-3 години змиваємо сіль, акуратно промокаємо рибу серветкою і залишаємо на протязі мінімум на добу.
Через добу риба готова. Нарізаємо шматочками і подаємо. Смачного!