Рецепт Балик з оселедця фото

Балик з оселедця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Дієтичне харчування
На вечерю , На природу
Риба
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Перед вами рецепт приготування балику з оселедця. Я всім рекомендую спробувати це блюдо! звичайно, Зараз таку рибу можна легко знайти на прилавках, але хіба вона зрівняється з домашньою? готуємо!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати балик з оселедця в домашніх умовах. Готується він дуже просто, головне - брати рибу пожирніше і побільше. Дрібна риба, як правило, виходить досить жорстка і не дуже смачна. Готовий балик подається до столу як холодна закуска. Особисто мені цей рецепт дуже подобається, тому вам його і рекомендую!

  • Оселедець - 1 штука
  • Сіль - За смаком
балик з оселедця - фото крок 1
Рибу миємо, відрізаємо голову і позбавляємося від нутрощів. Акуратно по хребту видаляємо кістки.
балик з оселедця - фото крок 2
Рівномірним шаром солі покриваємо філе оселедця. Після риба підвішується на гак, або залишається на протязі на 2-3 годину.
балик з оселедця - фото крок 3
Через 2-3 години змиваємо сіль, акуратно промокаємо рибу серветкою і залишаємо на протязі мінімум на добу.
балик з оселедця - фото крок 4
Через добу риба готова. Нарізаємо шматочками і подаємо. Смачного!

Схожі рецепти