Рецепт Балик з грудки індички фото

Балик з грудки індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах , Філе індички
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 12
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Навіщо купувати дорогий балик в супермаркеті, в якому і склад бажає кращого? Можна приготувати балик самостійно з индюшиной грудки, щоб порадувати смачним м'ясом себе і своїх близьких.

Опис приготування:

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати балик з грудки індички так, щоб вам заздрили всі гості, то дотримуйтесь цим рецептом. Ця страва відмінно підходить в якості м'ясної нарізки для святкового столу. А ще балик з індички дуже люблять вживати чоловіки до пива.

  • Грудка індички - 500 грам
  • Прованські трави - 1 Ст. Ложка
  • Суміш перців - 1 Чайна ложка
  • Морська сіль - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Горілка - 30 мілілітрів
балик з грудки індички - фото крок 1
Насамперед змішайте прованські трави, товчений перець і велику морську сіль в глибокій тарілці. Потім додайте до спецій горілку і лаврові листочки. Добре перемішайте отриманий маринад.
балик з грудки індички - фото крок 2
Вимийте індиче філе, просушіть його. Вибирайте не дуже велику грудку, щоб вона добре промаринувалося і просолилася. Натріть філе індички спеціями з горілкою.
балик з грудки індички - фото крок 3
Покладіть м'ясо в глибоку миску або тарілку, накрийте харчовою плівкою. Поставте ємність в холодильник на добу.
балик з грудки індички - фото крок 4
Готовий балик можна нарізати і подавати до столу. Можна використовувати його замість ковбаси на бутерброди. Смачного!

Схожі рецепти