Балик з грудки індички
(покроковий рецепт з фото)
Навіщо купувати дорогий балик в супермаркеті, в якому і склад бажає кращого? Можна приготувати балик самостійно з индюшиной грудки, щоб порадувати смачним м'ясом себе і своїх близьких.
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати балик з грудки індички так, щоб вам заздрили всі гості, то дотримуйтесь цим рецептом. Ця страва відмінно підходить в якості м'ясної нарізки для святкового столу. А ще балик з індички дуже люблять вживати чоловіки до пива.
- Грудка індички - 500 грам
- Прованські трави - 1 Ст. Ложка
- Суміш перців - 1 Чайна ложка
- Морська сіль - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 3 штуки
- Горілка - 30 мілілітрів
Насамперед змішайте прованські трави, товчений перець і велику морську сіль в глибокій тарілці. Потім додайте до спецій горілку і лаврові листочки. Добре перемішайте отриманий маринад.
Вимийте індиче філе, просушіть його. Вибирайте не дуже велику грудку, щоб вона добре промаринувалося і просолилася. Натріть філе індички спеціями з горілкою.
Покладіть м'ясо в глибоку миску або тарілку, накрийте харчовою плівкою. Поставте ємність в холодильник на добу.
Готовий балик можна нарізати і подавати до столу. Можна використовувати його замість ковбаси на бутерброди. Смачного!