Рецепт Балик з жереха в ганчірці фото

Балик з жереха в ганчірці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Риба
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.

Напевно завзяті рибалки знають, як приготувати балик з жереха в ганчірці. Цей спосіб один з самих народних і улюблених. Риба виходить з дуже насиченим смаком. Дуже люблю цю закуску!

Опис приготування:

Для того щоб зробити її, нам всього лише знадобиться сама тушка і сіль з продуктів. А в якості допоміжних речей беремо: мотузку або гумку і господарська ганчірку (або марлю). Соління проходить протягом двох-трьох днів. Буде дуже здорово підготувати таку рибу в якості закуски на святковий стіл.

  • Jyeryekh - 1 штука
  • Сіль кам'яна - За смаком
балик з жереха в ганчірці - фото крок 1
Рибу почистіть і випатрати. Відріжте їй хвіст, розріжте з двох сторін по хребту зсередини.
балик з жереха в ганчірці - фото крок 2
Добре Просолов жереха всередині, включаючи всі розрізи.
балик з жереха в ганчірці - фото крок 3
Потім з'єднайте рибу і посоліть її з зовнішньої сторони.
балик з жереха в ганчірці - фото крок 4
Тепер загорніть рибу в чисту ганчірку.
балик з жереха в ганчірці - фото крок 5
Сповийте її і закріпіть гумкою по всьому периметру.
балик з жереха в ганчірці - фото крок 6
Потримайте жереха в такому вигляді 2-3 дня в холодильнику. Риба готова! Можна його пробувати.

Схожі рецепти