Рецепт Жереха з грибами фото

Жереха з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Гриби
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Коли твій чоловік рибалка, то ти обов'язково повинна вміти готувати рибу. Тут ніякі відмашки не пройдуть. Він привозить її, а ти відразу йдеш на кухню чистити, мити або заготовлювати. Це як раз про мене.

Цього разу улов я вирішила запекти. Тому пропоную вам рецепт того, як приготувати жереха з грибами. Крім жереха у мене ще був карась і щука. Риба підійде будь-яка річкова. Врахуйте, що вона буде маринуватися пару годин, тому підготуйтеся до процесу заздалегідь. Блюдо йде відразу з гарніром, що очен зручно.

  • Jyeryekh - 1 штука
  • Карась - 1 штука
  • Щука - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Майонез - 6 Ст. Ложок
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Картопля - 1 кілограм
  • Гриби - 500 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Морква - 1 штука
  • Зелень - За смаком
жереха з грибами - фото крок 1
Одну цибулину почистіть і наріжте півкільцями.
жереха з грибами - фото крок 2
Рибу почистіть і помийте. Зробіть в ній надрізи. Термін інвестувати цибулю. Саму рибу добре Просолов. Все поперчіть і змастити майонезом. Залиште блюдо маринуватися на 2 годину.
жереха з грибами - фото крок 3
Картопля очистіть від шкірки. Промийте його і наріжте кружальцями. Морква почистіть, промийте. Наріжте її будь-яким зручним для вас способом.
жереха з грибами - фото крок 4
Дрібно наріжте цибулю з грибами. Обсмажте їх до готовності в олії. Начините цієї засмажкою рибу.
жереха з грибами - фото крок 5
Готуйте рибу на фользі в духовці при 200 градусах протягом 40 хвилин. Не забудьте викласти до риби картопля з морквою. При подачі посипте блюдо зеленню.

Схожі рецепти