Рецепт Жереха з грибами фото

Жереха з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Гриби
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Коли твій чоловік рибалка, то ти обов'язково повинна вміти готувати рибу. Тут ніякі відмашки не пройдуть. Він привозить її, а ти відразу йдеш на кухню чистити, мити або заготовлювати. Це як раз про мене.

Опис приготування:

Цього разу улов я вирішила запекти. Тому пропоную вам рецепт того, як приготувати жереха з грибами. Крім жереха у мене ще був карась і щука. Риба підійде будь-яка річкова. Врахуйте, що вона буде маринуватися пару годин, тому підготуйтеся до процесу заздалегідь. Блюдо йде відразу з гарніром, що очен зручно.

  • Jyeryekh - 1 штука
  • Карась - 1 штука
  • Щука - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Майонез - 6 Ст. Ложок
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Картопля - 1 кілограм
  • Гриби - 500 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Морква - 1 штука
  • Зелень - За смаком
жереха з грибами - фото крок 1
Одну цибулину почистіть і наріжте півкільцями.
жереха з грибами - фото крок 2
Рибу почистіть і помийте. Зробіть в ній надрізи. Термін інвестувати цибулю. Саму рибу добре Просолов. Все поперчіть і змастити майонезом. Залиште блюдо маринуватися на 2 годину.
жереха з грибами - фото крок 3
Картопля очистіть від шкірки. Промийте його і наріжте кружальцями. Морква почистіть, промийте. Наріжте її будь-яким зручним для вас способом.
жереха з грибами - фото крок 4
Дрібно наріжте цибулю з грибами. Обсмажте їх до готовності в олії. Начините цієї засмажкою рибу.
жереха з грибами - фото крок 5
Готуйте рибу на фользі в духовці при 200 градусах протягом 40 хвилин. Не забудьте викласти до риби картопля з морквою. При подачі посипте блюдо зеленню.

Схожі рецепти