Рецепт Котлети з жереха фото

Котлети з жереха
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Риба та морепродукти , Фарш
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Поширена в наших краях річкова і озерна риба жерех відмінно підходить для приготування рибних котлет. Все просто і смачно.

Опис приготування:

Свій улов можна легко і просто перетворити в чудові котлети. Відокремте рибне філе. З цибулею і хлібом пропустіть його через м'ясорубку. Додайте яйця, м'ясний фарш, трохи рослинного масла і добре перемішайте. Сформуйте з фаршу невеликі котлети, розмістіть їх на змащеному олією деку і запечіть в духовці протягом півгодини при температурі 180 градусів. Якщо деко в процесі запікання димить від сухості - додайте кип'яченої води або бульйону. Готові котлети подайте на стіл зі сметаною і картопляним пюре. Смачного!

  • Фарш м'ясний - 300 грам
  • Білий хліб - 150 грам
  • Jyeryekh - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
котлети з жереха - фото крок 1
Очистіть рибу і відокремте рибне філе від кісток.
котлети з жереха - фото крок 2
Міс файл, цибуля і розмочений в молоці хліб через м'ясорубку. Додайте яйця, м'ясний фарш, трохи рослинного масла і добре вимішайте фарш.
котлети з жереха - фото крок 3
Сформуйте з фаршу невеликі котлети, розмістіть їх на деку і запечіть в духовці протягом півгодини.
котлети з жереха - фото крок 4
Готові котлети вийміть з духовки і подайте зі сметаною і картопляним пюре.

Схожі рецепти