Котлети з жереха
(покроковий рецепт з фото)
Поширена в наших краях річкова і озерна риба жерех відмінно підходить для приготування рибних котлет. Все просто і смачно.
Свій улов можна легко і просто перетворити в чудові котлети. Відокремте рибне філе. З цибулею і хлібом пропустіть його через м'ясорубку. Додайте яйця, м'ясний фарш, трохи рослинного масла і добре перемішайте. Сформуйте з фаршу невеликі котлети, розмістіть їх на змащеному олією деку і запечіть в духовці протягом півгодини при температурі 180 градусів. Якщо деко в процесі запікання димить від сухості - додайте кип'яченої води або бульйону. Готові котлети подайте на стіл зі сметаною і картопляним пюре. Смачного!
- Фарш м'ясний - 300 грам
- Білий хліб - 150 грам
- Jyeryekh - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Очистіть рибу і відокремте рибне філе від кісток.
Міс файл, цибуля і розмочений в молоці хліб через м'ясорубку. Додайте яйця, м'ясний фарш, трохи рослинного масла і добре вимішайте фарш.
Сформуйте з фаршу невеликі котлети, розмістіть їх на деку і запечіть в духовці протягом півгодини.
Готові котлети вийміть з духовки і подайте зі сметаною і картопляним пюре.