Котлети відбивні зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування відбивних котлет з свинини.
До свинячим котлет добре подавати гарнір з смаженої картоплі, картопляного пюре або смажених овочів (морква, кукурудзи, цвітної капусти, зеленого горошку та ін.).
Приготування:
Промити свинячу корейку, очистити і нарізати. Відбити кожну котлету молотком для м'яса, приправити сіллю і перцем. У мисці збити яйце. Панірувальні сухарі насипати в неглибоку тарілку. Вмочити кожну котлету в яйце, а потім обваляти в сухарях. Розігріти рослинне масло у великій сковороді. Обсмажити котлети до рум'яної скоринки з обох сторін. Це забере у вас 15-20 хвилин. Викласти котлети на блюдо і полити розтопленим маслом. Ви можете приготувати котлети без панірування аналогічним способом.
- Свиной корейки- 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Панірувальних сухарів - 0, 5 склянки
- Рослинної олії - 2 Ст. Ложки
Приготування:
Промити свинячу корейку, очистити і нарізати. Відбити кожну котлету молотком для м'яса, приправити сіллю і перцем. У мисці збити яйце. Панірувальні сухарі насипати в неглибоку тарілку. Вмочити кожну котлету в яйце, а потім обваляти в сухарях. Розігріти рослинне масло у великій сковороді. Обсмажити котлети до рум'яної скоринки з обох сторін. Це забере у вас 15-20 хвилин. Викласти котлети на блюдо і полити розтопленим маслом. Ви можете приготувати котлети без панірування аналогічним способом.