Рецепт Котлети відбивні зі свинини фото

Котлети відбивні зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування відбивних котлет з свинини.

Опис приготування:

До свинячим котлет добре подавати гарнір з смаженої картоплі, картопляного пюре або смажених овочів (морква, кукурудзи, цвітної капусти, зеленого горошку та ін.).

Приготування:

Промити свинячу корейку, очистити і нарізати. Відбити кожну котлету молотком для м'яса, приправити сіллю і перцем. У мисці збити яйце. Панірувальні сухарі насипати в неглибоку тарілку. Вмочити кожну котлету в яйце, а потім обваляти в сухарях. Розігріти рослинне масло у великій сковороді. Обсмажити котлети до рум'яної скоринки з обох сторін. Це забере у вас 15-20 хвилин. Викласти котлети на блюдо і полити розтопленим маслом. Ви можете приготувати котлети без панірування аналогічним способом.


  • Свиной корейки- 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальних сухарів - 0, 5 склянки
  • Рослинної олії - 2 Ст. Ложки
До свинячим котлет добре подавати гарнір з смаженої картоплі, картопляного пюре або смажених овочів (морква, кукурудзи, цвітної капусти, зеленого горошку та ін.).

Приготування:

Промити свинячу корейку, очистити і нарізати. Відбити кожну котлету молотком для м'яса, приправити сіллю і перцем. У мисці збити яйце. Панірувальні сухарі насипати в неглибоку тарілку. Вмочити кожну котлету в яйце, а потім обваляти в сухарях. Розігріти рослинне масло у великій сковороді. Обсмажити котлети до рум'яної скоринки з обох сторін. Це забере у вас 15-20 хвилин. Викласти котлети на блюдо і полити розтопленим маслом. Ви можете приготувати котлети без панірування аналогічним способом.

Схожі рецепти