Відбивні зі свинини на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Коли я згадую, наскільки смачні і соковиті відбивні зі свинини на грилі, мене переповнює захват і бажання повернутися в теплі сонячні дні… розповідаю, як зробити цей делікатес.
Якщо хочете, щоб відбивні краще і швидше присмажився, раджу м'ясо для початку відбити. Щоб бризки від м'яса не розліталися на всі боки, просто накрийте стейки харчовою плівкою або целофановим пакетом, після чого відбивайте. Що, і не забудьте замаринувати відбивні: полийте м'ясо лимонним соком, посипте вашими улюбленими прянощами і залиште на 15-20 хвилин.
Ще один секрет - щоб м'ясо вийшло соковитіше, вибирайте шматки з жиром, таким чином при готуванні він розтане і оживляти собою м'ясо, додавши йому ніжності. Отже, даю рецепт відбивних зі свинини на грилі - сподіваюся, він вам стане в нагоді
- Майонез - За смаком
- Лайм переїхав - 2 Ст. Ложки
- Braai - 2 Ст. Ложки (дрібно нарізати)
- Часник - 3 зубчики (подрібнити)
- Порошок чилі - 2 чайних ложки
- Свинні відбивні - 8 штук
Змішаємо всі інгредієнти для соусу - додаємо в майонез дрібно нарізану кінзу, подрібнений часник, порошок чилі і сік лайма. 1/2 склянки відкладаємо в сторону, другу половину використовуємо при смаженні відбивних.
Викладаємо відбивні на гриль і обсмажуємо з обох боків до повної готовності.
В останні хвилини обсмажування промазуємо відбивні соусом.
Подаємо блюдо з вашим улюбленим гарніром і свіжими овочами.