Відбивні зі свинини на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Коли я згадую, наскільки смачні і соковиті відбивні зі свинини на грилі, мене переповнює захват і бажання повернутися в теплі сонячні дні… розповідаю, як зробити цей делікатес.
Якщо хочете, щоб відбивні краще і швидше присмажився, раджу м'ясо для початку відбити. Щоб бризки від м'яса не розліталися на всі боки, просто накрийте стейки харчовою плівкою або целофановим пакетом, після чого відбивайте. Що, і не забудьте замаринувати відбивні: полийте м'ясо лимонним соком, посипте вашими улюбленими прянощами і залиште на 15-20 хвилин.
Ще один секрет - щоб м'ясо вийшло соковитіше, вибирайте шматки з жиром, таким чином при готуванні він розтане і оживляти собою м'ясо, додавши йому ніжності. Отже, даю рецепт відбивних зі свинини на грилі - сподіваюся, він вам стане в нагоді
- Майонез - За смаком
- Лайм переїхав - 2 Ст. Ложки
- Braai - 2 Ст. Ложки (дрібно нарізати)
- Часник - 3 зубчики (подрібнити)
- Порошок чилі - 2 чайних ложки
- Свинні відбивні - 8 штук
![відбивні зі свинини на грилі - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/otbivnie_iz_svinini_na_grile-85652.webp)
Змішаємо всі інгредієнти для соусу - додаємо в майонез дрібно нарізану кінзу, подрібнений часник, порошок чилі і сік лайма. 1/2 склянки відкладаємо в сторону, другу половину використовуємо при смаженні відбивних.
![відбивні зі свинини на грилі - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/otbivnie_iz_svinini_na_grile-85657.webp)
Викладаємо відбивні на гриль і обсмажуємо з обох боків до повної готовності.
![відбивні зі свинини на грилі - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/otbivnie_iz_svinini_na_grile-85658.webp)
В останні хвилини обсмажування промазуємо відбивні соусом.
![відбивні зі свинини на грилі - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/otbivnie_iz_svinini_na_grile-85672.webp)
Подаємо блюдо з вашим улюбленим гарніром і свіжими овочами.