Рецепт Відбивні зі свинини на грилі фото

Відбивні зі свинини на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Відбивні

Коли я згадую, наскільки смачні і соковиті відбивні зі свинини на грилі, мене переповнює захват і бажання повернутися в теплі сонячні дні… розповідаю, як зробити цей делікатес.

Якщо хочете, щоб відбивні краще і швидше присмажився, раджу м'ясо для початку відбити. Щоб бризки від м'яса не розліталися на всі боки, просто накрийте стейки харчовою плівкою або целофановим пакетом, після чого відбивайте. Що, і не забудьте замаринувати відбивні: полийте м'ясо лимонним соком, посипте вашими улюбленими прянощами і залиште на 15-20 хвилин.

Ще один секрет - щоб м'ясо вийшло соковитіше, вибирайте шматки з жиром, таким чином при готуванні він розтане і оживляти собою м'ясо, додавши йому ніжності. Отже, даю рецепт відбивних зі свинини на грилі - сподіваюся, він вам стане в нагоді

  • Майонез - За смаком
  • Лайм переїхав - 2 Ст. Ложки
  • Braai - 2 Ст. Ложки (дрібно нарізати)
  • Часник - 3 зубчики (подрібнити)
  • Порошок чилі - 2 чайних ложки
  • Свинні відбивні - 8 штук
відбивні зі свинини на грилі - фото крок 1
Змішаємо всі інгредієнти для соусу - додаємо в майонез дрібно нарізану кінзу, подрібнений часник, порошок чилі і сік лайма. 1/2 склянки відкладаємо в сторону, другу половину використовуємо при смаженні відбивних.
відбивні зі свинини на грилі - фото крок 2
Викладаємо відбивні на гриль і обсмажуємо з обох боків до повної готовності.
відбивні зі свинини на грилі - фото крок 3
В останні хвилини обсмажування промазуємо відбивні соусом.
відбивні зі свинини на грилі - фото крок 4
Подаємо блюдо з вашим улюбленим гарніром і свіжими овочами.

Схожі рецепти