Рецепт Курячі відбивні на грилі фото

Курячі відбивні на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На природу
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо ви хочете приготувати на пікніку ніжні, м'які і смачні курячі відбивні на грилі, обов'язково зверніть увагу на цей рецепт. Мінімум інгредієнтів для маринаду і приголомшливий результат!

Опис приготування:

У маринад для курки я пропоную додати часник і імбир, які надають м'ясу дивовижну пікантність, а також мінеральну воду. Смак виходить чудовий. А головне - маринуються відбивні зовсім недовго, двох годин цілком достатньо.

  • Куряче філе - 2 штуки
  • Корінь імбиру - 1 штука (невеликий шматочок)
  • Часник - 2 зубчики
  • Мінеральна вода - 500 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
курячі відбивні на грилі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
курячі відбивні на грилі - фото крок 2
Філе промийте, обсушити, гострим ножем наріжте кожне навпіл. Накрийте харчової плівкою і відбийте злегка з двох сторін. Викладіть готові відбивні в контейнер, в якому будете маринувати курочку.
курячі відбивні на грилі - фото крок 3
З обох сторін посоліть і поперчіть за смаком.
курячі відбивні на грилі - фото крок 4
Натріть тертим часником і імбиром, теж обабіч.
курячі відбивні на грилі - фото крок 5
Влийте мінеральну воду і приберіть курку в холодильник.
курячі відбивні на грилі - фото крок 6
Поки курка маринується можна зайнятися мангалом.
курячі відбивні на грилі - фото крок 7
Коли дрова добре прогорять, викладіть відбивні на решітку і відправте на мангал.
курячі відбивні на грилі - фото крок 8
Смажте, перевертаючи, до м'якості.
курячі відбивні на грилі - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти