Курячі відбивні на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати на пікніку ніжні, м'які і смачні курячі відбивні на грилі, обов'язково зверніть увагу на цей рецепт. Мінімум інгредієнтів для маринаду і приголомшливий результат!
У маринад для курки я пропоную додати часник і імбир, які надають м'ясу дивовижну пікантність, а також мінеральну воду. Смак виходить чудовий. А головне - маринуються відбивні зовсім недовго, двох годин цілком достатньо.
- Куряче філе - 2 штуки
- Корінь імбиру - 1 штука (невеликий шматочок)
- Часник - 2 зубчики
- Мінеральна вода - 500 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Філе промийте, обсушити, гострим ножем наріжте кожне навпіл. Накрийте харчової плівкою і відбийте злегка з двох сторін. Викладіть готові відбивні в контейнер, в якому будете маринувати курочку.
З обох сторін посоліть і поперчіть за смаком.
Натріть тертим часником і імбиром, теж обабіч.
Влийте мінеральну воду і приберіть курку в холодильник.
Поки курка маринується можна зайнятися мангалом.
Коли дрова добре прогорять, викладіть відбивні на решітку і відправте на мангал.
Смажте, перевертаючи, до м'якості.
Смачного!