Курячі грудки відбивні
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати смачні і соковиті, ароматні курячі відбивні на сковороді, але без жиру, без панірування і без клярі? Не вірите, що таке можливо? Ось вам на доказ цей дуже простий рецепт.
Хочете дізнатися, як смачно і швидко приготувати курячі грудки (відбивні)? Я підкажу вам відмінний спосіб приготувати їх без жиру. Грудки, приготовані таким способом, виходять дуже соковитими. Їх можна подавати до столу з будь-яким гарніром, з овочами, а ще використовувати для приготування салатів з курячою грудкою. Грайте зі спеціями, і отримуйте нові смаки давно знайомого блюда.
- Куряча грудка - 1 штука (філе)
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Чорний перець - 1-2 Щепоток (мелений)
- Паприка мелена - 1/3 чайних ложки
- Базилік сушений - 2 щіпки
Філе курячої грудки розрізати по товщині навпіл.
І злегка відбиваємо молотком.
Посипаємо з усіх боків спеціями. Можна використовувати свої улюблені спеції або вже готові суміші для курки. Залишимо м'ясо маринуватися хвилин на 20.
А тепер найцікавіше. Вирізаємо з пергаменту 2 листа розміром в два рази більше розміру філе. Викладаємо одну курячу відбивну на край листа і накриваємо вільним краєм пергаменту.
На середньому вогні нагріваємо суху (! !! ) сковороду і викладаємо на неї грудку в пергаменті. Смажимо хвилини 4-5.
Потім швидко і акуратно перевертаємо і смажимо ще хвилини 4-5 другу сторону. Час смаження залежить від товщини курячого філе.
І ось соковита і ароматна відбивна з курячої грудки готова.
М'ясо виходить ароматним, соковитим і дієтичним, адже смажили ми його без жиру.