Рецепт Відбивні з курячої грудки фото

Відбивні з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Обід за 30 хвилин , Сімейна вечеря
Гарячі страви , Страви в клярі , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 дн. 6 г. 0 хв.

Відбивні з курячої грудки - це класика жанру. Готуються легко і просто, виходить смачно і красиво. Куряча грудка повинна бути від бройлера: тільки в цьому випадку вона буде м'якою і ніжною.

Опис приготування:

Відбивні з курячої грудки, рецепт яких з покроковими фотографіями я показую нижче, смажаться на сковороді в добре розігрітій олії без запаху. Якщо м'якоть тонко відбита, то блюдо готується 5-7 хвилин. З готового м'яса при проколі виділяється прозорий сік і, звичайно, аромат готового м'яса сигналізує, що відбивні з курячої грудки готові. Відбивні сервірують зеленню і овочами. До відбивних з курячої грудки добре подати білий соус зі сметани з кропом і часником.

  • Куряча грудка - 600 грам
  • Масло для смаження - 30 мілілітрів
  • Сіль - 1 За смаком
  • Спеції - 1 За смаком
відбивні з курячої грудки - фото крок 1
Куряче філе помити, обсушити, нарізати шматочками.
відбивні з курячої грудки - фото крок 2
Шматочки філе відбити, посолити, поперчити.
відбивні з курячої грудки - фото крок 3
Розігріти масло на сковороді.
відбивні з курячої грудки - фото крок 4
Шматочки філе швидко обсмажити з двох сторін. Смачного!

Схожі рецепти