Відбивні з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)
Відбивні з курячої грудки - це класика жанру. Готуються легко і просто, виходить смачно і красиво. Куряча грудка повинна бути від бройлера: тільки в цьому випадку вона буде м'якою і ніжною.
Відбивні з курячої грудки, рецепт яких з покроковими фотографіями я показую нижче, смажаться на сковороді в добре розігрітій олії без запаху. Якщо м'якоть тонко відбита, то блюдо готується 5-7 хвилин. З готового м'яса при проколі виділяється прозорий сік і, звичайно, аромат готового м'яса сигналізує, що відбивні з курячої грудки готові. Відбивні сервірують зеленню і овочами. До відбивних з курячої грудки добре подати білий соус зі сметани з кропом і часником.
- Куряча грудка - 600 грам
- Масло для смаження - 30 мілілітрів
- Сіль - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
Куряче філе помити, обсушити, нарізати шматочками.
Шматочки філе відбити, посолити, поперчити.
Розігріти масло на сковороді.
Шматочки філе швидко обсмажити з двох сторін. Смачного!