Біфштекс з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий і смачний шматочок м'яса завжди актуальний! Пропоную чудовий рецепт приготування біфштекса з курячої грудки. Куряча грудка маринується в оцті з часником, а потім смажиться на сковороді-гриль.
Перед вами - простий рецепт приготування біфштекса з курячої грудки. Спершу замаринуйте грудку в бальзамічний оцет, спеціях і подрібненому часнику. Потім обсмажте філе на сковороді-гриль. На гарнір підійде відварений рис, картопля або макарони. Хай щастить!
- Куряча грудка - 1 штука
- Оцет бальзамічний - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
Підготуйте курячу грудку. Якщо вона великого розміру, розріжте її навпіл.
Викладаємо курячу грудку в глибоку тарілку, обкладає подрібненим часником і поливаємо бальзамічним оцтом (ледь ледь).
Грудка маринується не більш 10 хвилин. Тим часом розігрійте сковороду-гриль, вливши оливкова олія. Обсмажуємо грудку по 3 хвилини з кожного боку.
Смачного!