Биточки з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)
Курячі биточки дуже соковиті і м'які. Можна їсти їх як гарячими, так і холодними - однаково смачно. Та й виходить їх за рецептом досить багато.
Шматочки курячої грудки добре відбийте. Кожен з них посоліть, поперчіть, посипте зеленню і покладіть по одному очищеному яйцю. Потім загорніть биток рулетом, занурте в яйце і панірувальні сухарі. Обсмажте на сковороді до рум'яної скоринки і поставте в духовку на півгодини при 180 градусах. Перед подачею на стіл поріжте биточки на шматочки. Смачного!
- Грудка куряча - 500 грам
- Яйця - 3 штуки
- Пучок зелені - 1 штука
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Два куска грудинки надрежьте, щоб розкрити їх як книжку. Потім відбийте кожен, попередньо накривши плівкою. Відваріть круто два яйця.
Шматки м'яса посоліть, поперчіть, посипте зеленню і покладіть по одному очищеному яйцю.
Поверніть м'ясо рулетиком, щоб яйце виявилося всередині, занурте в злегка збите яйце і обсипте панірувальними сухарями.
Потім обсмажте на сковороді до рум'яної скоринки і поставте в духовку на півгодини при 180 градусах. Перед подачею на стіл поріжте битки на шматочки.