Рецепт Биточки з курячої грудки фото

Биточки з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Яйця , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Курячі биточки дуже соковиті і м'які. Можна їсти їх як гарячими, так і холодними - однаково смачно. Та й виходить їх за рецептом досить багато.

Опис приготування:

Шматочки курячої грудки добре відбийте. Кожен з них посоліть, поперчіть, посипте зеленню і покладіть по одному очищеному яйцю. Потім загорніть биток рулетом, занурте в яйце і панірувальні сухарі. Обсмажте на сковороді до рум'яної скоринки і поставте в духовку на півгодини при 180 градусах. Перед подачею на стіл поріжте биточки на шматочки. Смачного!

  • Грудка куряча - 500 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Пучок зелені - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
биточки з курячої грудки - фото крок 1
Два куска грудинки надрежьте, щоб розкрити їх як книжку. Потім відбийте кожен, попередньо накривши плівкою. Відваріть круто два яйця.
биточки з курячої грудки - фото крок 2
Шматки м'яса посоліть, поперчіть, посипте зеленню і покладіть по одному очищеному яйцю.
биточки з курячої грудки - фото крок 3
Поверніть м'ясо рулетиком, щоб яйце виявилося всередині, занурте в злегка збите яйце і обсипте панірувальними сухарями.
биточки з курячої грудки - фото крок 4
Потім обсмажте на сковороді до рум'яної скоринки і поставте в духовку на півгодини при 180 градусах. Перед подачею на стіл поріжте битки на шматочки.

Схожі рецепти