Рецепт Бефстроганов з курячої грудки фото

Бефстроганов з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Бобові, Курка, Морква, Цибуля, Горох, Куряча грудка, Консервований горошок
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Бефстроганов з курячої грудки (або курка по-строгановськи) - дивно смачна страва, в якому смак курки поєднується з ніжними смаками овочів - моркви, консервованого горошку і зеленої цибулі.

Звичайно, мій рецепт - це скоріше варіація на тему страви «Бефстроганов». Класичне блюдо готується зовсім не так, але мій рецепт, як приготувати бефстроганов з курячої грудки, теж має право на існування хоча б тому, що виходить дивно смачним. Курка ідеально поєднується з овочами, які не тільки підкреслюють її смак, але і роблять смак готового блюда завершеним.

  • Куряча грудка - 200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Горошок консервований - 100 грам
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Бульйон курячий - 150-200 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вершки 20% - 150 мілілітрів
бефстроганов з курячої грудки - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячі грудки промийте під проточною водою і просушіть паперовими рушниками.
бефстроганов з курячої грудки - фото крок 2
Грудку поріжте пластинами, а потім поріжте невеликими шматочками. Обсмажте м'ясо на середньому вогні, посолити і поперчити за смаком.
бефстроганов з курячої грудки - фото крок 3
Одночасно з цим на іншій сковороді обсмажте подрібнену зелену цибулю і порізану кружальцями моркву. Готуйте кілька хвилин.
бефстроганов з курячої грудки - фото крок 4
Потім влийте курячий бульйон, вершки, додати перець, трохи солі і чорного перцю. Трохи протушкувати вміст сковороди.
бефстроганов з курячої грудки - фото крок 5
Надішліть в сковороду обсмажену курку.
бефстроганов з курячої грудки - фото крок 6
Слідом покладіть в сковороду консервований горошок. Перемішайте і готуйте кілька хвилин.
бефстроганов з курячої грудки - фото крок 7
Бефстроганов з курячої грудки готовий. Подавайте гарячим з картопляним порі або макаронами. Смачного!

Схожі рецепти