Бефстроганов з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)
Бефстроганов з курячої грудки (або курка по-строгановськи) - дивно смачна страва, в якому смак курки поєднується з ніжними смаками овочів - моркви, консервованого горошку і зеленої цибулі.
Звичайно, мій рецепт - це скоріше варіація на тему страви «Бефстроганов». Класичне блюдо готується зовсім не так, але мій рецепт, як приготувати бефстроганов з курячої грудки, теж має право на існування хоча б тому, що виходить дивно смачним. Курка ідеально поєднується з овочами, які не тільки підкреслюють її смак, але і роблять смак готового блюда завершеним.
- Куряча грудка - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Горошок консервований - 100 грам
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Бульйон курячий - 150-200 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
- Вершки 20% - 150 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячі грудки промийте під проточною водою і просушіть паперовими рушниками.
Грудку поріжте пластинами, а потім поріжте невеликими шматочками. Обсмажте м'ясо на середньому вогні, посолити і поперчити за смаком.
Одночасно з цим на іншій сковороді обсмажте подрібнену зелену цибулю і порізану кружальцями моркву. Готуйте кілька хвилин.
Потім влийте курячий бульйон, вершки, додати перець, трохи солі і чорного перцю. Трохи протушкувати вміст сковороди.
Надішліть в сковороду обсмажену курку.
Слідом покладіть в сковороду консервований горошок. Перемішайте і готуйте кілька хвилин.
Бефстроганов з курячої грудки готовий. Подавайте гарячим з картопляним порі або макаронами. Смачного!