Рецепт Відбивні з качиної грудки фото

Відбивні з качиної грудки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Качка, Качина грудка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Відбивні

Незважаючи на те, що м'ясо качки жорстке, відбивні з неї виходять чудовими. Перед смаженням м'ясо можна замаринувати в лимонному соці або в сметані. Відбивні виходять м'якими і смачними.

Експериментуйте з м'ясом і балуйте своїх близький смачними стравами. Якщо у вас є качина грудка, то ви можете приготувати з неї приголомшливі відбивні в яйці і сухарях. Готуються вони таким же традиційним способом, як і завжди, тільки перед приготуванням грудку можна замаринувати в лимонному соці.

  • Utinoe файл - 800 грам
  • Сухарі - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Рослинна олія - 40 грам
відбивні з качиної грудки - фото крок 1
1. Беремо качину грудку. Краще, якщо вона буде трохи підмороженої - так м'ясо краще можна порізати. Тепер нарізаємо філе на шматочки, товщина яких повинна бути не більше 1 см.
відбивні з качиної грудки - фото крок 2
2. Тепер відбиваємо кожен шматочок з обох сторін. Солимо і приправляємо за смаком. Я зазвичай використовую суміші перців і приправу для птиці.
відбивні з качиної грудки - фото крок 3
3. Обвалюють відразу в яйці, а потім в сухарях. Тільки після цього можна відправляти відбивні на сковороду. Смажаться вони на рослинній олії на середньому вогні.
відбивні з качиної грудки - фото крок 4
4. До відбивних можна приготувати гарнір: макаронні вироби, картопляне пюре, кашу або свіжі овочі.

Схожі рецепти