Відбивні з качиної грудки
(покроковий рецепт з фото)
Незважаючи на те, що м'ясо качки жорстке, відбивні з неї виходять чудовими. Перед смаженням м'ясо можна замаринувати в лимонному соці або в сметані. Відбивні виходять м'якими і смачними.
Експериментуйте з м'ясом і балуйте своїх близький смачними стравами. Якщо у вас є качина грудка, то ви можете приготувати з неї приголомшливі відбивні в яйці і сухарях. Готуються вони таким же традиційним способом, як і завжди, тільки перед приготуванням грудку можна замаринувати в лимонному соці.
- Utinoe файл - 800 грам
- Сухарі - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль і спеції - За смаком
- Рослинна олія - 40 грам
1. Беремо качину грудку. Краще, якщо вона буде трохи підмороженої - так м'ясо краще можна порізати. Тепер нарізаємо філе на шматочки, товщина яких повинна бути не більше 1 см.
2. Тепер відбиваємо кожен шматочок з обох сторін. Солимо і приправляємо за смаком. Я зазвичай використовую суміші перців і приправу для птиці.
3. Обвалюють відразу в яйці, а потім в сухарях. Тільки після цього можна відправляти відбивні на сковороду. Смажаться вони на рослинній олії на середньому вогні.
4. До відбивних можна приготувати гарнір: макаронні вироби, картопляне пюре, кашу або свіжі овочі.