Соус для качиної грудки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете доповнити основне блюдо прекрасної родзинкою, підкресливши його смак, пропоную звернути увагу на цей досить простий рецепт соусу для качиної грудки.
Це дійсно нескладний, але дуже апетитний варіант, як приготувати вишневий соус для качиної грудки в домашніх умовах. Він виходить в міру солодким, з характерною для ягід кислинкою. Приголомшливий рецепт, який обов'язково варто запам'ятати. До речі, ягоди можна брати не тільки свіжі, але і заморожені.
- Вишня - 300 грам
- Червоне сухе вино - 50 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
1. Відберіть хороші ягоди, видаліть при необхідності хвостики, промийте як слід під проточною водою і обсушити.
2. Бажано також видалити кісточки. Викладіть ягоди в сотейник, додайте цукор, щіпку солі і трохи червоного сухого вина. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння. На повільному вогні уварити соус для качиної грудки в домашніх умовах до бажаної консистенції.
3. Паралельно вимийте і висушіть паперовим рушником грудки.
4. Гострим ножем зробіть надрізи вздовж і поперек. Вийдуть ось такі квадратики.
5. Посоліть і поперчіть за смаком, при бажанні додайте спеції. Викладіть на сковороду з рослинним маслом.
6. На середньому вогні обсмажте хвилин 10-12, а потім акуратно переверніть і смажте ще 6-10 хвилин до готовності.
7. Після наріжте тонкими скибочками, полийте соусом і доповніть гарніром за смаком. Сподіваюся, що цей апетитний рецепт приготування соусу для качиної грудки вам сподобається.
Смачного!
Смачного!