Соус для качиної грудки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.
Якщо ви хочете доповнити основне блюдо прекрасної родзинкою, підкресливши його смак, пропоную звернути увагу на цей досить простий рецепт соусу для качиної грудки.
Опис приготування:
Це дійсно нескладний, але дуже апетитний варіант, як приготувати вишневий соус для качиної грудки в домашніх умовах. Він виходить в міру солодким, з характерною для ягід кислинкою. Приголомшливий рецепт, який обов'язково варто запам'ятати. До речі, ягоди можна брати не тільки свіжі, але і заморожені.
- Вишня - 300 грам
- Червоне сухе вино - 50 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
1. Відберіть хороші ягоди, видаліть при необхідності хвостики, промийте як слід під проточною водою і обсушити.
2. Бажано також видалити кісточки. Викладіть ягоди в сотейник, додайте цукор, щіпку солі і трохи червоного сухого вина. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння. На повільному вогні уварити соус для качиної грудки в домашніх умовах до бажаної консистенції.
3. Паралельно вимийте і висушіть паперовим рушником грудки.
4. Гострим ножем зробіть надрізи вздовж і поперек. Вийдуть ось такі квадратики.
5. Посоліть і поперчіть за смаком, при бажанні додайте спеції. Викладіть на сковороду з рослинним маслом.
6. На середньому вогні обсмажте хвилин 10-12, а потім акуратно переверніть і смажте ще 6-10 хвилин до готовності.
7. Після наріжте тонкими скибочками, полийте соусом і доповніть гарніром за смаком. Сподіваюся, що цей апетитний рецепт приготування соусу для качиної грудки вам сподобається.
Смачного!
Смачного!