Філе качиної грудки
(покроковий рецепт з фото)
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, Корисний обід, Легка вечеря, День народження, Романтична вечеря
Качка - відмінне червоне м'ясо птиці, має цікавий і тільки йому властивим смаком. М'ясо качки жестковато, але якщо взяти філе качиної грудки і правильно його приготувати, то отримаєте прекрасне блюдо.
Щоб приготувати філе качиної грудки правильно, потрібно дотримуватися певного часу приготування. М'ясо дуже легко перетримати, тоді воно вийде сухим і гуязикам. Сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати філе качиної грудки з красивою хрусткою скоринкою і ніжною м'якою серединкою. Просто, але вишукано.
- Качина грудка без кісток - 4 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 3 краплі
1
Качине філе беріть з шкіркою. Промийте його і обсушити паперовим рушником. Додати сіль файл.
2
На розігріту сковороду додайте кілька крапель олії, грудку покладіть шкірочкою вниз і обсмажте до золотистого красивого кольору.
3
Далі помістіть качину грудку в розігріту до 250 градусів духовку на 5 хвилин.
4
Дістаньте грудку і залиште відпочити м'ясо на 3-5 хвилин. Розріжте тонкими часточками і подавайте в гарячому вигляді.