Рецепт Філе качиної грудки без шкіри фото

Філе качиної грудки без шкіри
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Птах , Качка , Качина грудка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Неймовірно ніжне качине м'ясо, замариноване в апельсиновому соку і запечене в духовці прикрасить будь-який святковий стіл так, що гості обзавидуются! Дивіться рецепт філе качиної грудки без шкіри!

Опис приготування:

Філе качки дуже ситне, ніжніше і легше, ніж свинина, але більш насичене, ніж курка. Готувати його одне задоволення! Найкраще філе качиної грудки без шкіри приготувати, обсмажити, а потім запекти в духовці. Раджу не сильно пропікати, а залишити м'ясо злегка рожевим, але без крові. Також, для приготування філе качиної грудки без шкіри ви можете сміливо використовувати інші маринади: гранатовий або яблучний теж дуже смачні.

  • Філе грудки качиної - 1-1, 5 кілограма
  • Апельсин - 1 штука
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сушений розмарин - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
філе качиної грудки без шкіри - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
філе качиної грудки без шкіри - фото крок 2
З апельсина зніміть цедру і вичавіть сік. Змішайте сік з цедрою, додайте в нього все зазначені спеції та інші інгредієнти - це буде наш маринад.
філе качиної грудки без шкіри - фото крок 3
Гарненько умочіть грудки промиті і порізані на шматки в маринад і залиште маринуватися на годину. Ставити в холодильник не обов'язково.
філе качиної грудки без шкіри - фото крок 4
Потім грудки варто злегка обсмажити, тільки з одного боку. Умочіть грудки паперовим рушником, щоб вони сильно не плювалися під час смаження.
Смажити можна в товстій чавунній сковороді, потім і запекти в ній можна. Або на звичайній, яка у вас є пожежа.
Смажте хвилини 4 на невеликій кількості олії.
філе качиної грудки без шкіри - фото крок 5
Потім викладіть грудки обсмаженої стороною вгору в форму для запікання, можете додати залишки маринаду апельсинового.
Надішліть пекти грудки в розігріту до 200-210 З духовку на 10 хвилин.
філе качиної грудки без шкіри - фото крок 6
М'ясо виходить м'яким і ніжним всередині, якщо хочете більш підсмажене м'ясо, запікайте ще хвилини 2-3.
філе качиної грудки без шкіри - фото крок 7
Готове філе качиної грудки без шкіри подавати раджу з легким овочевим салатом, зеленню і помідорами, наприклад. Дуже добре поєднується з червоним вином! Смачного!

Схожі рецепти