Рецепт Філе качки без шкіри фото

Філе качки без шкіри
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Птах , Фрукти , Апельсин , Качка , Качина грудка
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Качка - пташка на наших столах не настільки часта, як курка, але все ж хоча б іноді вибирайте альтернативу. А я розповім, як приготувати філе качки без шкіри. Буде смачно і корисно, обіцяю вам!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт філе качки без шкіри! Я для цієї мети взяла грудки, але впевнена, що будь-який філе без кісточок і шкіри буде чудово поєднуватися з цим цитрусовим кисло-солоним маринадом. Спробуйте, вам точно припаде до душі такий обід або вечерю!

  • Апельсин - 300 грам (сік і tsedra)
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Розмарин сушений - 0.5 чайних ложки
  • Чорний перець - 0.5 чайних ложки
  • Грудки качині - 6 штук (без шкіри)
філе качки без шкіри - фото крок 1
1. Ось всі наші інгредієнти. Грудки промиємо і знімемо з них шкіру і зайвий жирок, це зайві калорії в готовій страві.
філе качки без шкіри - фото крок 2
2. Змішаємо тепер всі наші компоненти для маринаду. Замарінуем в ньому наші грудки приблизно на годину при кімнатній температурі, а краще потримати ще довше.
філе качки без шкіри - фото крок 3
3. Тепер трохи витріть кожну грудку паперовим рушником і викладемо на деко або в форму для запікання. Випікаємо при 200 градусах в духовці 10 хвилин. Потім перевертаємо іншою стороною і випікаємо ще 5 хвилин. Вийде м'ясо хорошою прожарювання. Якщо любите середню прожарювання, скоротіть час хвилини на 3.
філе качки без шкіри - фото крок 4
4. От і все! Нарізаємо грудки шматочками і подаємо до столу!

Схожі рецепти