Філе качки без шкіри
(покроковий рецепт з фото)
Качка - пташка на наших столах не настільки часта, як курка, але все ж хоча б іноді вибирайте альтернативу. А я розповім, як приготувати філе качки без шкіри. Буде смачно і корисно, обіцяю вам!
До вашої уваги - простий рецепт філе качки без шкіри! Я для цієї мети взяла грудки, але впевнена, що будь-який філе без кісточок і шкіри буде чудово поєднуватися з цим цитрусовим кисло-солоним маринадом. Спробуйте, вам точно припаде до душі такий обід або вечерю!
- Апельсин - 300 грам (сік і tsedra)
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Розмарин сушений - 0.5 чайних ложки
- Чорний перець - 0.5 чайних ложки
- Грудки качині - 6 штук (без шкіри)
1. Ось всі наші інгредієнти. Грудки промиємо і знімемо з них шкіру і зайвий жирок, це зайві калорії в готовій страві.
2. Змішаємо тепер всі наші компоненти для маринаду. Замарінуем в ньому наші грудки приблизно на годину при кімнатній температурі, а краще потримати ще довше.
3. Тепер трохи витріть кожну грудку паперовим рушником і викладемо на деко або в форму для запікання. Випікаємо при 200 градусах в духовці 10 хвилин. Потім перевертаємо іншою стороною і випікаємо ще 5 хвилин. Вийде м'ясо хорошою прожарювання. Якщо любите середню прожарювання, скоротіть час хвилини на 3.
4. От і все! Нарізаємо грудки шматочками і подаємо до столу!