Рецепт Філе качки в апельсиновому соусі фото

Філе качки в апельсиновому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Птах, Качка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Вирішили урізноманітнити щоденне меню уточкой? Тоді придивіться до цього простенькому, але дуже класному рецептом. Насичений смак і аромат соусу зробить вашу птицю неймовірно апетитною і смачною.

Хочу представити вашій увазі ідею, як приготувати філе качки в апельсиновому соусі. Цитрусові відмінно працюють в даному випадку, і м'ясо буде буквально танути в роті. Подавати блюдо до столу можна з улюбленим гарніром або овочами.

  • Філе качки - 400 грам
  • Сік апельсина - 3 склянки
  • Сік лимона - 1/2 склянки
  • Паличка кориці - 1 штука
  • Сіль, спеції, рослинна олія - За смаком (перець, гвоздика)
філе качки в апельсиновому соусі - фото крок 1
1. У каструлі з'єднайте сік апельсина і лимона, додайте спеції і поставте на вогонь.
філе качки в апельсиновому соусі - фото крок 2
2. На повільному вогні уварити соус, щоб вийшов приблизно 1 склянка.
філе качки в апельсиновому соусі - фото крок 3
3. Готовий соус процідіть через сито.
філе качки в апельсиновому соусі - фото крок 4
4. На сковороді з розігрітим рослинним маслом обсмажити качку, посолити і поперчити за смаком.
філе качки в апельсиновому соусі - фото крок 5
5. Готову птицю викладіть на тарілку для подачі, полийте соусом і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти