Філе качки в апельсиновому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Вирішили урізноманітнити щоденне меню уточкой? Тоді придивіться до цього простенькому, але дуже класному рецептом. Насичений смак і аромат соусу зробить вашу птицю неймовірно апетитною і смачною.
Хочу представити вашій увазі ідею, як приготувати філе качки в апельсиновому соусі. Цитрусові відмінно працюють в даному випадку, і м'ясо буде буквально танути в роті. Подавати блюдо до столу можна з улюбленим гарніром або овочами.
- Філе качки - 400 грам
- Сік апельсина - 3 склянки
- Сік лимона - 1/2 склянки
- Паличка кориці - 1 штука
- Сіль, спеції, рослинна олія - За смаком (перець, гвоздика)
1. У каструлі з'єднайте сік апельсина і лимона, додайте спеції і поставте на вогонь.
2. На повільному вогні уварити соус, щоб вийшов приблизно 1 склянка.
3. Готовий соус процідіть через сито.
4. На сковороді з розігрітим рослинним маслом обсмажити качку, посолити і поперчити за смаком.
5. Готову птицю викладіть на тарілку для подачі, полийте соусом і подавайте до столу. Смачного!