Рецепт Куряче філе з болгарським перцем в апельсиновому соку фото

Куряче філе з болгарським перцем в апельсиновому соку
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Птах , Курка
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Це дуже соковите блюдо з яскравим літнім смаком! Воно відмінно підійде для сімейної вечері. Буде смачно, яскраві і ароматні!

Опис приготування:

Для приготування цієї страви найкраще використовувати різні кольори болгарського перцю. Блюдо буде виглядати яскравіше і нарядно. А на гарнір відмінно підійде картопляне пюре.

  • Курка - 1 кілограм (будь-які частини)
  • Болгарський перець - 1-2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Апельсин - 1 штук
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
куряче філе з болгарським перцем в апельсиновому соку - фото крок 1
Курку наріжте і обсмажте до рум'яної скоринки на сильному вогні.
куряче філе з болгарським перцем в апельсиновому соку - фото крок 2
Додайте нарізану цибулю і обсмажте з куркою хвилини 2-3.
куряче філе з болгарським перцем в апельсиновому соку - фото крок 3
Додайте нарізаний болгарський перець.
куряче філе з болгарським перцем в апельсиновому соку - фото крок 4
Залийте все свіжовичавленим апельсиновим соком. Додайте сіль і спеції за смаком. Накрийте кришкою і готуйте на маленькому вогні хвилин 15.
куряче філе з болгарським перцем в апельсиновому соку - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти