Куряче філе з болгарським перцем в апельсиновому соку
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже соковите блюдо з яскравим літнім смаком! Воно відмінно підійде для сімейної вечері. Буде смачно, яскраві і ароматні!
Для приготування цієї страви найкраще використовувати різні кольори болгарського перцю. Блюдо буде виглядати яскравіше і нарядно. А на гарнір відмінно підійде картопляне пюре.
- Курка - 1 кілограм (будь-які частини)
- Болгарський перець - 1-2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Апельсин - 1 штук
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Курку наріжте і обсмажте до рум'яної скоринки на сильному вогні.
Додайте нарізану цибулю і обсмажте з куркою хвилини 2-3.
Додайте нарізаний болгарський перець.
Залийте все свіжовичавленим апельсиновим соком. Додайте сіль і спеції за смаком. Накрийте кришкою і готуйте на маленькому вогні хвилин 15.
Смачного!