Куряче філе з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Куряче філе з болгарським перцем дуже корисне дієтичне блюдо, до того ж смачне. До мене воно прийшло на заміну свинині з картоплею по-французьки, коли стало модно харчуватися правильно. Рекомендую!
Куряче філе з болгарським перцем запікати можна просто з майонезом, але я розбавляю його зі сметаною, щоб було не дуже калорійне. Куряче філе з болгарським перцем добре виглядає, якщо взяти перець різного кольору! М'ясо виходить дуже ніжним і соковитим. Рецепт курячого філе з болгарським перцем сподобається всім, хто любить овочі!
Успіхів і приємного апетиту!
- Куряче філе - 600 грам
- Цибулина - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Муфта зажим - 1 Ст. Ложка
- Сир - 70 грам
Куряче філе вимити, обсушити, відбити, посолити, поперчити.
Скласти філе в миску, дати просочитися.
Лук обсмажити до золотистого кольору.
Болгарський перець нарізати півкільцями.
Сир натерти на крупній тертці.
На змащене деко викласти філе, намазане сумішшю майонезу зі сметаною. Зверху покласти цибулю, перець. Запікати 30 хвилин при 160 градусах. Посипати сиром і запікати ще 5 хвилин.
Смачного!