Баранина з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Є величезна кількість рецептів приготування баранини. Я люблю баранину і якщо є можливість купити свіже м'ясо, я часто готую баранину з болгарським перцем. Поділюся своїм рецептом з вами.
Я обожнюю готувати баранину з болгарським перцем! М'ясо виходить кисло-солодким. Його можна подавати до гарніру з макаронів, рису і з картоплею воно добре поєднується. Іноді я додаю до м'яса консервовані ананаси і тоді баранина з болгарським перцем стає абсолютно вишуканим блюдом, яке не соромно подати до святкового столу. Смачного!
- Баранина - 500 грам
- Болгарський перець - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2-3 Dolek
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Чистимо цибулину і нарізаємо її півкільцями.
Часник очищаємо і нарізаємо кружечками.
Болгарський перець миємо, видаляємо плодоніжки і насіння, ріжемо на досить великі часточки.
Потім в сковороді розігріти олію, обсмажити цибулю, додати до нього часник і болгарський перець і смажити хвилин 5.
М'ясо баранини промити, обсушити, нарізати шматочками.
Сильно розігріти на сковороді рослинне масло і покласти в нього баранину, смажити періодично помішуючи 10 хвилин.
Приготувати соус. Для цього змішати кетчуп з кукурудзяним крохмалем, додати туди соєвий соус і цукор. Ретельно перемішати.
У сковороду з м'ясом баранини перекласти овочі. Залити все підготовленим соусом. Спробувати і якщо потрібно посолити за смаком. Гасити 15-20 хвилин.
Ніжна, ароматна баранина з болгарським перцем готова. Викладаємо на тарілку, прикрашаємо гілочкою зелені. Смачного!