Рецепт Баранина з болгарським перцем фото

Баранина з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Є величезна кількість рецептів приготування баранини. Я люблю баранину і якщо є можливість купити свіже м'ясо, я часто готую баранину з болгарським перцем. Поділюся своїм рецептом з вами.

Опис приготування:

Я обожнюю готувати баранину з болгарським перцем! М'ясо виходить кисло-солодким. Його можна подавати до гарніру з макаронів, рису і з картоплею воно добре поєднується. Іноді я додаю до м'яса консервовані ананаси і тоді баранина з болгарським перцем стає абсолютно вишуканим блюдом, яке не соромно подати до святкового столу. Смачного!

  • Баранина - 500 грам
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2-3 Dolek
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
баранина з болгарським перцем - фото крок 1
Чистимо цибулину і нарізаємо її півкільцями.
баранина з болгарським перцем - фото крок 2
Часник очищаємо і нарізаємо кружечками.
баранина з болгарським перцем - фото крок 3
Болгарський перець миємо, видаляємо плодоніжки і насіння, ріжемо на досить великі часточки.
баранина з болгарським перцем - фото крок 4
Потім в сковороді розігріти олію, обсмажити цибулю, додати до нього часник і болгарський перець і смажити хвилин 5.
баранина з болгарським перцем - фото крок 5
М'ясо баранини промити, обсушити, нарізати шматочками.
баранина з болгарським перцем - фото крок 6
Сильно розігріти на сковороді рослинне масло і покласти в нього баранину, смажити періодично помішуючи 10 хвилин.
баранина з болгарським перцем - фото крок 7
Приготувати соус. Для цього змішати кетчуп з кукурудзяним крохмалем, додати туди соєвий соус і цукор. Ретельно перемішати.
баранина з болгарським перцем - фото крок 8
У сковороду з м'ясом баранини перекласти овочі. Залити все підготовленим соусом. Спробувати і якщо потрібно посолити за смаком. Гасити 15-20 хвилин.
баранина з болгарським перцем - фото крок 9
Ніжна, ароматна баранина з болгарським перцем готова. Викладаємо на тарілку, прикрашаємо гілочкою зелені. Смачного!

Схожі рецепти