Курка з овочами в апельсиновому соку
(покроковий рецепт з фото)
Ароматна курочка з овочами в апельсиновому соку - це прекрасне блюдо для вечері. Смак і аромат готового блюда трохи нагадують східну кухню. Приготуйте його для своєї родини! Дуже смачно!
Ніжна, ароматна курочка стане головним блюдом на вашому столі. Відмінна закуска для святкового застілля. Або ж можна подати до будь-якого гарніру для сімейної вечері. Готуйте на здоров'я!
- Куряче філе - 400 грам
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Болгарський перець - 2 штуки
- Апельсин - 1 штук
- Спеції - За смаком
Куряче філе наріжте на тонкі смужки і замаринуйте в соєвому соусі на пару годин.
Лук наріжте півкільцями і обсмажте до прозорості.
Потім додайте болгарський перець, нарізаний соломкою. Смажте всі разом ще хвилин 5-7.
Потім додайте мариноване куряче м'ясо. Обсмажте хвилин 5. З апельсина вичавіть сік і влийте до курки. Гасіть під кришкою хвилин 20. Якщо необхідно можна підлити трохи води.
Подавайте в гарячому вигляді.
Смачного!
Смачного!