Морква в апельсиновому соку
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам спробувати дивовижне блюдо. Нескладне в процесі, воно однозначно підкорить своїм смаком і дорослих, і дітей. Якщо у вас ще немає в скарбничці такого рецепта, рекомендую запам'ятати.
Ділюся з вами простим, але неймовірно класним варіантом, як приготувати морква в апельсиновому соку. Глазур з імбиром, цукром, сіль і перцем - це неймовірно смачно. Подавати до столу таку морковочку можна як перекушування або як закуску. Швидко і апетитно. Хочете спробувати? запам'ятовуйте рецепт!
- Морква - 450 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Коричневий цукор - 50 грам
- Сік апельсина - 80 мілілітрів
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Петрушка - 1 щіпка (по бажанню)
1. Морква вимийте як слід і обсушити. В даному випадку використовується ось така маленька молода морква, тому її можна глазурований цілком. Звичайну велику морквину можна нарізати кружечками.
2. З апельсинів вичавіть сік. Додайте трохи соку лимона. Очистіть і натріть на дрібній тертці імбир.
3. На дно каструлі або сковороди з високими бортами викладіть вершкове масло. Відведіть туди моркву, сік цитрусових, імбир і цукор. Поставте на вогонь. Доведіть до кипіння і на повільному вогні млоїте 15-20 хвилин до м'якості. Посоліть і додайте дрібку перцю (найкраще білого).
4. Ось така краса! Перед подачею на стіл додайте зверху дрібку петрушки. Смачного.