«Манник» на апельсиновому соку (пісний)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вашій кулінарній скарбничці замало пісної випічки, а хочеться різноманітності, спробуйте цей пиріг. Ніжний, ароматний, дуже смачний, він напевно припаде до смаку вам і вашим домашнім.
Пропоную Вашій увазі досить бюджетний варіант приготування "манника" на апельсиновому соку. Використовувати краще, звичайно, свіжий сік, тоді в тісто обов'язково додайте цедру. Але підійде і сік з пачки. Як солоденького до чаю - чудова ідея!
- Манна крупа - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Рослинна олія - 1/2 склянки
- Сік апельсина - 1 Склянка(+ Cedra)
- Сода - 1 Чайна ложка
1
Манну крупу з'єднайте з соком апельсина, перемішайте і залиште хвилин на 15.
2
Після додайте цукор і рослинне масло, перемішайте.
3
Якщо є цедра, використовуйте її. Якщо ні, можна додати дрібку ваніліну або кориці, наприклад.
4
Всипте просіяне борошно і соду, перемішайте до однорідності.
5
Викладіть тісто у жароміцних форму, змащену маслом і присипану манкою. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку.
6
Випікайте "маннік" близько 40-55 хвилин до готовності.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!