Яловичина в апельсиновому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина в апельсиновому соусі - ще один класичний рецепт азіатської кухні в вашу кулінарну книгу. Готується за лічені хвилини, а поєднання яловичини з апельсинами просто приголомшливе. Спробуйте!
Яловичина в апельсиновому соусі - страва з розряду "швидко і просто" . Незвичайне поєднання м'яса і апельсинів створює цікаве і смачне блюдо, яке сподобається всім любителям азіатської кухні. Хто, що не азіати, знає, як приготувати м'ясо з фруктами і зробити це мегавкусно. Блюдо виходить ароматним, пряним і дуже апетитним! На гарнір ідеально підійде простий білий рис. Подавайте блюдо гарячим, насолоджуйтеся його прекрасним смаком.
- Яловичина - 400 грам
- Кукурудзяний крохмаль - 1/2 склянки
- Часник - 2 зубчики
- Апельсин - 1/2 штуки
- Апельсинова цедра - 1 Ст. Ложка
- Апелісновий сік - 1/4 склянки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Імбир - 1 Чайна ложка
Зніміть цедру з апельсина.
Змішайте соєвий соус, цукор, оцет, апельсиновий сік і цедру і 2 ç.l. Крохмалю.
Яловичину поріжте дуже тонкими скибочками, сіль і poperčite.
Обваляйте кожен шматочок м'яса в крохмалі.
Обсмажте на сковороді по 1 хвилині з кожної сторони.
Половину апельсина порізати тонкими часточками. Часник і імбир почистіть і дрібно наріжте.
У тій же сковороді, де смажилося м'ясо, обсмажте часник з імбиром, додайте приготований соус.
Покладіть м'ясо разом з шматочками апельсина, протомитися кілька хвилин, щоб м'ясо наситилося соусом. Подавайте до столу!