Куряча печінка в апельсиновому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете перетворити досить повсякденне блюдо в оригінальне, беріть на замітку цю ідею, як зробити курячу печінку в апельсиновому соусі. Не складно, недорого, але нереально смачно. Рекомендую!
Якщо вас не лякають солодкі нотки в основному гарячому блюді, сміливо пробуйте повторити цей рецепт в домашніх умовах. Аромат виходить дивовижним, а смак соусу чудово доповнює печінку. Її можна подавати з улюбленим гарніром або овочами, наприклад.
- Куряча печінка - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1. Перший етап - підготовчий. Печінка вимийте і висушіть, овочі очистіть.
2. Посоліть і поперчіть печінку за смаком. Можна нарізати її навпіл при бажанні.
3. Всипте борошно і акуратно перемішайте. Розігрійте на сковороді рослинне масло.
4. Викладіть печінку.
5. Паралельно подрібніть овочі.
6. І вичавіть сік апельсина.
7. Печінка обсмажуйте хвилин 5-7 до утворення рум'яної скоринки.
8. Після додайте овочі в сковороду.
9. І смажте ще хвилин 10-15 до повної готовності.
10. В кінці влийте на сковороду апельсиновий сік.
11. Буквально через хвилину страва буде готове.
12. Смачного!